hvordan man wire en bil stereoanlæg

hvordan man wire en bil stereoanlæg

. Tilslutning bilens stereoanlæg selv er en forholdsvis enkel proces for dem med selv de mest basale viden om elektriske ledninger eller reparation af biler , og er en fantastisk måde at spare penge på din bil stereoanlæg

Du skal bruge:
Guide at fjerne bindestregen og højttaler paneler i bilen .
Tænger .
9 volt batteri .
Utility kniv .
Bidetang .
Skruetrækkere .
Lille stykke sandpapir .
.
Afisoleringstænger .
Forstærker ledninger kit .
Tape .

Oversigt over Bil Stereo Systemer


1 .
Forstå det grundlæggende i alle bilens stereoanlæg . En bil stereoanlæg består af 4 hovedkomponenter og ledninger , der forbinder dem . Disse er hovedenheden , hovedhøjtalerne , valgfrit forstærkere og subwoofere , som også er frivillig , men generelt betragtes som en nødvendig del af ethvert godt system .
2 .
Vid , at kernen i enhver bil stereo er hovedenheden , som er den kassette eller cd -afspiller , der går i instrumentbrættet . Alle andre komponenter er forbundet til hovedenheden med mindst et par ledninger .
3 .
vide om bilens højttalere. Hovedtalerne er normalt 2 i front og 2 i ryggen , selv med, hvad er kendt som komponent -højttalere , er hver højttaler opdeles i to talere: en for op-og en til bassen . Hver højttaler eller højttalersæt (kendt som en kanal ) opretter forbindelse til hovedenheden via et par ledninger . Generelt hvis du installerer en ny hovedenhed du vil installere nye højttalere .
4 .
vide om forstærkere . Forstærkere giver ekstra strøm til dine højttalere og /eller ekstra kanaler for strøm til ekstra højttalere . Den mest almindelige brug for en forstærker ( AMP ) er til magten subwoofere . AMP sluttes til hovedenheden via en RCA -kabel og ofte en " fjernbetjening på ledning , og også forbindes direkte til bilens batteri via en smeltet " hot " tråd og til bilens chassis med en kort jordledning . Denne artikel forudsætter brugen af en enkelt forstærker forbundet til et par subwoofere . Hvis du ikke har disse komponenter ignorere de skridt der er specifikke for forstærkeren , dette vil ikke påvirke resten af din installation .
5 .
vide om subwoofere . Subwoofere er en del af enhver god stereoanlæg . De giver den dybe bas , at små højttalere ikke kan opnå . Subwoofere er sluttet til forstærkeren , der normalt kan monteres til højre til subwooferen kassen . Hvis du ikke har subwoofer kan du blot ignorere de skridt der er specifikke for dem .

Forberedelse af installation


1 .
Vær ordentligt forberedt . Dette er meget vigtigt, da du ikke ønsker at indse du mangler noget i midten af anlægget .
2
købe følgende : . En autoradio ledningsnet , som forbinder de eksisterende ledninger til din gamle hoved enhed til din nye (dette vil være specifikke til både model og år for din bil og for at gøre af din nye hovedenhed ) , en forstærker ledninger kit , som vil indeholde alle de ledninger til at få magt og signal til din forstærker , seks meter af 14- gauge højttalerkabel for subwoofere. Dine højttalere burde være kommet med deres egen højttaler ledninger .
3 .
Få en guide til at fjerne instrumentbrættet , døre paneler (eller hvad rum højttalerne er i ) , og gulv støbning af din bil . Du kan muligvis finde en guide til dette online . Hvis ikke , kan du få en manual til din bil på de fleste biler butikker og online )
4
Indsaml følgende værktøjer : . Skruetrækkere til at passe jobbet , tænger , bidetang , Afisoleringstænger , en hobbykniv , sandpapir eller en fil , tape , en 9- volt batteri , og alle andre værktøjer, som vejledning til installation af hovedenheden og din bil guider angiver .

Installationen


1 .
Afbryd jorden ( negative ) kabel fra batteriet først og fremmest . ALDRIG arbejde på det elektriske system i bilen med denne forbindelse.
2 .
Installer din nye højttaler. Start med at fjerne beklædning af højttaleren kabinettet . Skru og afbryde den gamle højttaler .
Ideelt set højttalerkabel vil blive tilsluttet til den gamle højttalere med en metal klip, så kan glide lige til din nye . Hvis ikke , skære kablet over den gamle højttalere , bånd omkring en halv tomme af det , så skæres de sidste 6 inches eller så ud højttalerkabel , der fulgte med højttalerne , så du har den rette stik med en lille påsatte wire , strimler en halv tomme af disse tråde og sno forbinde dem til det eksisterende højttaler ledning . Bøj vrider så de er på linie med wiren og wrap hver enkelt forbindelse i elektrisk tape , så ingen ledning viser at beskytte dem .
Sæt stikkene til din nye højttaler . Sørg for at tilslutte negative ledning ( -/black ) til den negative terminal på højttaleren og den positive ledning ( + /rød eller hvid ) til positivt . Skru højttaleren på plads . Hvis du har komponent højttalere , og derfor en crossover , skal du sørge for crossover er fastgjort i højttaleren rum , så det ikke hopper rundt , mens du kører .
Vent med at sætte taleren indhegninger sammen igen , indtil du har installeret hovedenheden .
3 .
Følg vejledningen du fik til fjernelse uanset hvilken del af instrumentbrættet dækker det og tage dine eksisterende hoved enhed . Forbind bilens stereoanlæg Ledningssæt til det stik , der var knyttet til din gamle radio og vedhæft den anden ende til din nye . Tilslut antennekablet ( det enkelt ledning med de store stik i slutningen ) til din nye chef enhed så godt.
Hvis højttalerledningerne er adskilt fra selen forbinde dem ved hjælp af metoden for stripping , vride , og tape beskrevet ovenfor. Gør dette et ad gangen , eller brug malertape til at mærke wiren for at undgå forvirring . Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilke ledninger går til hvilke højttaler eller som er positiv og negativ læse spidsen nederst i dette afsnit .
Læg ikke din nye hoved enhed i instrumentbrættet endnu-du stadig nødt til at forbinde forstærkeren til det . Sæt højttaleren indhegninger sammen igen nu .
4 .
Sæt den tykke positive ( + /rød ) strømkabel til din forstærker til stikket på pluspolen på batteriet . Sættet du har købt burde være kommet med en o-ring i den ene ende af wiren ( du kan blive nødt til crimp det på dig selv , hvis så gøre det på enden med sikring ) , kan dette ringen klemt i bolten på stik , der forbinder din bil til batteriet .
5 .
Sæt sikringen i sikringsholderen .
6 .
Kør strømkablet gennem firewall på din bil ( der som regel en åbning på chauffører side) og videre til bagsiden af bilen, hvor din forstærker er . Det er normalt bedst at køre denne tråd under montagelisten , der går langs den nederste kant af din bil , du aldrig vil strømkablet til at komme i nærheden af højttalerkabler . Samtidig kører fjernbetjening på ledning ( en rigtig tynd ledning fra forstærkeren ledningsføring kit ) , gennem instrumentbrættet , hvor hovedenheden vil sidde sammen med strømkablet til forstærkeren .
7 .

På den anden side af bilen køre RCA signal kablet gennem instrumentbrættet fra hovedenheden til forstærkeren (det er et par ledninger sammen med stik i hver ende ) .
8 .

På bagsiden af bilen pick præcis , hvor din forstærker og subwoofere kommer til at gå . En del af at vælge dette er , at den tykke sorte jord kabel ( negativ ) skal have et sted at oprette forbindelse til metalramme på din bil . Dette bør være så kort som muligt , du aldrig vil have jord kabel for at være længere end 3 meter .
9 .
Find en god skrue eller bolt , tage , hvis off og sandpapir metaloverfladen at O-ringen vil tage kontakt med, og derefter skrue ned stramt .
10 .
Sæt RCA signal kablet og fjernbetjening på kabel til dit hoved enhed og vedhæft magt , jorden , RCA signal , og fjern på ledninger til din forstærker .
11 .
Hvis du ikke allerede har gjort det , skal du placere subwooferen boksen i bagagerummet, og vedhæfte din forstærker til det , hvis det er hvad du gør . Hvis du ikke vil skrue din forstærker til subwooferen boksen så må det være fastgjort til noget andet .
12 .
Sæt 14- gauge højttalerkabler til venstre og højre kanaler forstærkeren og højttaleren stik på subwooferen kassen .
13 .
Monter dit hoved enhed i instrumentbrættet . Dobbelttjek alle tilslutninger på bagsiden af det at sikre, at de er sikre . Glid dit hoved enhed i sin slot i instrumentbrættet og skru den sikkert på plads . Før du igen vedhæfte instrumentbrættet , tilslut jorden ( negative ) kabel til bilens batteri og tænd stereo på og bevæge sig rundt i bilen lytte til hver højttaler for at sikre, at alt fungerer korrekt . Derefter satte streg igen. Du er alle gjort !

gode råd og advarsler


 • Hvis du er klar til at tilslutte højttaleren ledninger , og du er ikke sikker på, hvilken er negativ , og som er positiv , eller som ledninger gå til som foredragsholder, tager en 9- volt batteri og røre højttalerkabler til batteriet . En af talerne vil flytte . Hvis højttaleren bevæger sig fremad ( eller ud ) , så du har rørt den positive ledning af højttaleren til den positive terminal på batteriet. Hvis højttaleren bevæger sig tilbage ( eller i ), så wiren røre pluspolen på batteriet er den negative højttaler ledning.
 • Aldrig har din højttaler eller signal ledninger køre i nærheden af din forstærker 's strømkabler . Hvis de skal krydse gøre vinkelret og kun i ét sted .
 • aldrig nogensinde arbejde på det elektriske system i bilen med den begrundelse, wire fastgjort til batteriet . Du kan beskadige dig selv og dit udstyr .


 • Relaterede artikler


  ford taurus transmission problemer
  Sådan stedet en falsk Nevada auto titel
  de bedste brugte biler til $ 5.000
  hvordan man strip maling fra din bil
  Auto Lease vs finansiering
  hvordan man kan sælge en bil i Pennsylvania
  hvordan man kan købe en bil online i Australien
  hvordan man får en bil, hvis du er brød med dårlig kredit
  hvordan man beregner moms på en bil
  specifikationer for en 2001 Dodge Ram van b1500