fordelene af certificeret brugte biler

fordelene af certificeret brugte biler

Hvis pengene er stram , at købe en bil kan synes som det sidste, du har råd til . Under pålidelig transport er ofte nødvendigt , så du kan ikke have et valg , men at betale et månedligt for en bil , hvis du ønsker sikkerhed for en garanti . Selvom du måske først kigge efter en billig ny bil , kan du overveje at finde en certificeret brugt bil , da med en certificeret brugt bil , sparer du en masse penge , men at holde ro i sindet , du vil få med en ny bil . Disse er blot nogle af fordelene ved at købe en certificeret brugt bil .

Garanti

Certified brugte biler kommer med garanti . Selvom dækningen specifikationer og garanti tid varierer fra bilmærke , vil garantier dækker generelt mellem 12. 000 og 100. 000 miles efter den første service af bilen , i henhold til Mileonecertified. com . De omfatter kofanger -til-kofanger , der dækker mekaniske reparationer , buler og dings , vejhjælp og fremdriftssystem , som omfatter bilens transmission , motor og drive toget . I modsætning til brugte biler , kom certificeret brugte biler med beskyttelse og sikkerhed for , at du kører en lignende ny bil , så producenten kan lide at sikkerhedskopiere deres kvalitetssikring .

Bil Tilstand

Det er sikkert at konkludere, at , når de køber en certificeret brugt bil , er du nødt til være at købe en bil , der kører , og i fremragende stand . Certificerede brugte biler er som regel nyere biler , så vil du sandsynligvis ikke kunne finde en bil mere end 10 år gamle , der er certificeret pre-ejet. Certificerede brugte biler skal gå igennem fabrikken inspektioner , der sikrer, at bilen opfylder kravene til en som ny bil. Når du køber en brugt bil , risikerer du at købe en bil med en defekt transmission eller forudgående ulykke skade , men med en certificeret brugt bil , er du køber en sikker bil , der gik et pointsystem inspektion .

Pris

Certificerede brugte biler er dyrere end deres brugte kolleger , bare fordi du tilbringer ekstra på en garanti , lavt kilometertal og kvalitetssikring . Samlet set kan du bruge tusindvis mindre end at købe en ny bil .

Forhandlerne kan også give dig et godt tilbud på finansiering til lave priser eller uden ned kraevede indbetaling.


Relaterede artikler


historien om Ford-biler
hvordan man kan købe en ny bil hos en sælger
om citron loven
hvordan man kan købe en bil online vs gå ind i en forhandleraftale
hvad er køretøjets engros værdi ?
den bedste bil behandle incitamenter
hvordan man kan spare store penge på at købe biler
hvordan man finder jeep minder
hvordan man kan købe en hvid bil
hvordan man kan købe en brugt bil til under blå bog