hvad er et trækkende pakke på en toyota ?

hvad er et trækkende pakke på en toyota ?

En bugsering pakke på en Toyota tilbyder det nødvendige udstyr til at trække en trailer , mens du bruger korrekt trailer bremser og lygter . Det trækkende Pakken er mest almindelige på Tacoma og Tundra pickup trucks

Du skal bruge: .
sælgere navn og adresse
Købere navn og adresse .
Kilometerstand .
Købsdatoen .
Købsprisen .

funktioner

En Toyota blår pakke indeholder en hitch -modtager , kabler til påhængsvogn , en blår-træk omskifteren på gear shifter , transmission og oliekølere , en forbindelse til trailer ledninger og en heavy-duty elektriske system.

Fordele

For forbrugere, der skal regelmæssigt trækning af påhængsvogne , giver det trækkende pakke alt nødvendigt udstyr i én pakke . Olie-og transmission kølere kan også forbedre den langsigtede holdbarhed og pålidelighed din Toyota .

Identifikation

En Toyota med slæb pakke kan identificeres ved sin lift modtageren og trække fjerne rejsemål mode-knappen automatisk transmission shifter . Hvis en eftermarkedet bugsering pakke er tilføjet af en ejer , vil køretøjet ikke har en blår-træk -knappen eller supplerende olie og transmission kølere .

Advarsel

Selv hvis en Toyota er udstyret med et trækkende pakke , ikke overstiger det trækkende anbefalinger er anført i din instruktionsbog . Overskride den maksimale tungen eller trailer vægt kunne beskadige din lastbil og ugyldiggøre din garanti .

Ekspert Insight

For bilister , der ofte trække , fabrikken pakken er en god investering . Men for forbrugere, som ikke ofte slæb, i gang med en eftermarkedet træk og transmission køler kan give lignende kapaciteter til en meget lavere pris .


Relaterede artikler


hvordan man finder en billig ny bil
ulemperne ved udenlandske biler i USA
hvordan man kan indtaste en vin for at få oplysninger om et køretøj
Chevy forstæder muligheder
hvordan man kan stille de rigtige spørgsmål , når de køber en bil
de bedste brugte biler for gas kilometertal
hvordan man kan købe en brugt bil
gør det selv nye bil købe
hvordan man opnår et køretøj titel
hvad måned er det bedst at købe en ny bil ?