hvad er fordelene ved at købe en bil fra en privat sælger ?

hvad er fordelene ved at købe en bil fra en privat sælger ?

Køb en brugt bil kan være en risikabel proposition . Brugt bilforhandlere har ikke nødvendigvis det bedste ry for ærlighed , og du kan ikke altid være sikker på at du får god værdi for dine penge . Et andet alternativ er at købe en bil fra en privat sælger , som tilbyder visse fordele i forhold til at købe fra en forhandler .

prisforhandlingerne

En privat sælger kan være mere villige til at forhandle pris . Mens den bilforhandler eller brugt bil salg parti er motiveret af privat og bliver ikke droppe prissat ud over et vist niveau , kan den private sælger har andre motiver . Sælgeren kan have brug for kontanter i en fart eller måske blot ønsker at slippe af med køretøjet. Der kan også være behov for at komme ud fra under en undertrykkende bil lån .

mindre pres

Køb fra en privat sælger kan være kendetegnet ved en mere afslappet købsprocessen . Køberen kan have mere frihed til at inspicere bilen og tager det for en udvidet testkører . Hvis køber og sælger er venner eller bekendte , kan køber endda være i stand til at holde bilen i et par dage at få en bedre fornemmelse for bilen.

Bedre Records

Hvis sælgeren er bilens oprindelige ejer , kan køberen få en bedre idé om bilens historie . Sælgeren kan være i stand til at give løbende vedligeholdelse poster. Køberen kan også være i stand til at afgøre, hvornår dæk var sidst købte eller hvis køretøjet har haft nogen større motor eller et organ reparationer . Hvis køberen er stadig i tvivl , kan han købe en bil historie rapport fra leverandører som Carfax . com .

Lettere Vilkår

Købere , der kort om en kontant , kan være i stand til at arbejde ud vilkår med en venlig eller motiveret sælger . Sælgeren kan enige om at træffe en upfront delvis betaling og modtage resten i rater eller som et engangsbeløb på et fremtidigt tidspunkt . Dette kan eliminere behovet for køberen at få et banklån .

skattebesparelser

Køb fra en privat sælger kan resultere i en skattebesparelse . Køberen skal kun betale detailsalg skat , som er baseret på den bil værdi .


Relaterede artikler


hvordan man kan købe en stor brugt bil
hvordan man kan rapportere udvidede auto garanti svindel
ading1a " u003e hvordan man kan købe dig en brugt bil u003c / h4 u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e få dine penge tilbage på en citron
hvordan man kan redde tusindvis på din næste auto køb
hvordan man kan kontrollere , om en cykel motor & transmission bliver stjålet
hvordan man kan se, om en repo lastbil er en god aftale
hvordan man kan kysse inde i din vw golf
hvordan du nemt købe en ny bil
love om citron biler
hvordan man kan købe beslaglagt biler