hvordan man kan overføre nummerplader i wi

hvordan man kan overføre nummerplader i wi

Når du køber eller på anden måde erhverve et køretøj i Wisconsin , skal du ansøge om en titel og nummerplade . Men hvis du har en aktuel Wisconsin plade på samme type køretøj , kan du overføre denne plade til det nye køretøj . Udfyld den rigtige form , vedlægge derefter på den relevante gebyrer og mail ansøgningen til Wisconsin Department of Transportation

Du skal bruge: .
Nummerplade ansøgning
Printer.
Check ( til at betale gebyrer ) .
Kuvert.
Frimærke.


1 .
Besøg prik . wisconsin. gov ( se ressource ) , og klik på form " MV1 " for at udfylde formularen til at overføre dine nummerplade . Du kan udfylde formularen på din computer og printe det ud på din printer .
2 .
Læs vejledningen for at gøre dig bekendt med den form , før du udfylder dine oplysninger . Rul ned til ansøgningen på side 3 for at begynde at udfylde formularen .
3 .
Udfyld dine personlige oplysninger i afdeling A. Udfyld de relevante oplysninger om din nyerhvervede bil i afsnit B. Udfyld alle lån oplysninger i afsnit C. Efterlad ikke nogen felterne stå tomme .
4 .
Udfyld beløbet for titlen gebyr i afsnit D. Hvis du har købt din bil , skal du udfylde den korrekte købsprisen sammen med salg skatteoplysninger . Hvis registreringen er aktuelle på køretøjet du overfører nummerpladen fra , er der ingen nummerplade gebyr eller registreringsafgift. Hvis registreringen du overfører ikke er aktuelle ( nummerpladerne ikke er gyldige ), skal du betale nummerplade gebyr . Udfyld dette beløb , hvis det er relevant . Så længe du er mailing ansøgningen , er der ingen counter servicegebyr .
5 .
Tilsæt gebyr totaler i afsnit D og skrive en check på dette beløb .

6 .
Tjek de indtastede oplysninger om ansøgningen om nøjagtighed . Hvis alt er korrekt , udskrive to eksemplarer af blanketten med din printer. Hold en kopi til eget brug .
7 .
Skriv og dateret ansøgningen . Hvis du har en medejer , skal medejer underskrive og datere ansøgningen også .
8 .
Send ansøgningen og check til adressen nederst i ansøgningen .


Relaterede artikler


Chevy forstæder muligheder
Auto Lease køber rådgivning
hvordan man får en titel til en bil fra ud af staten
hvordan man kan slå en bils historie via VIN-nummer
hvordan man kan købe en brugt Porsche Boxster
hvordan man kan købe en udvidet garanti for en bil
hvordan man kan figur er formindsket værdien af en bil
SUV’er , at sædet 7 eller flere
hvordan man finder en billig bil
hvordan man finder den blå bogførte værdi af en bil