spørgsmål at stille , når de køber en brugt bil

spørgsmål at stille , når de køber en brugt bil

Når du ser en bil annonceres til salg , er der to stadier af indsamling af oplysninger , bør du være forberedt på at gøre: den kvalifikation fase, hvor du opdager , om Bilen er faktisk det, du søger, og hvis du får en god fornemmelse om ejerens sandfærdighed . Så kan du gå videre til inspektion scenen --- men før , at arm dig selv med en Carfax på bilen .

kvalificere Bil

Før du laver en aftale for at se bilen spørge ejeren , hvor mange miles er på kilometertælleren , hvor mange ejere bilen har haft . hvis det har nogen særligt udstyr , særlige problemer , og hvorfor ejeren er sælger detHvis alle svar giver mening , spørge, hvor længe bilen har været til salg , og hvis ejeren ville overveje at acceptere mindre end den salgspris . Sidste , spørg efter VIN ( køretøjets identifikationsnummer ), så du kan bestille en Carfax rapport om bilen . Derefter foretage en udnævnelse for at se bilen, hvis du stadig er interesseret .

inspicere bilen

Ved inspektion bilen , bede om at se vedligeholdelsesrapporter . Hvis der ikke er vedligeholdelsesrapporter , så spørg hvilken motorolie bilen bruger . En person, der ændrer olie eller har det ændret ofte vil vide , hvad slags bilen bruger --- eller i det mindste hvor man kan finde mærkaten , der fortæller , hvilken type olie til brug . Hvis ejeren ikke ved , hvad slags olie , det næste spørgsmål at stille er, hvis du kan tage bilen til din mekaniker til en inspektion . Hvis ejeren tøver med at lade dig tage bilen til en mekaniker , tage det som et dårligt tegn . Hvis der er nogen forskel mellem , hvad ejeren fortæller dig om bilen og hvad Carfax rapporter , som også er en god grund til at kigge efter en anden bil .

Test Drive

Hvis du stadig overvejer bilen , så spørg at prøvekøre den . Start ud med radio og aircondition fra, så du kan høre motoren starte og køre . Hvis der er nogen ulige lyde , så spørg ejeren , hvis bilen har været i en ulykke eller har haft oversvømmelsesskader . Mens der på en glat lige vej , tage dine hænder væk fra rattet et øjeblik for at se , om bilen trækker til den ene eller den anden . Hvis den gør , så spørg ejeren , da tilpasningen sidst blev kontrolleret. Enhver styring uregelmæssigheder kan indikere , at bilen har strukturelle skader .


Relaterede artikler


hvordan man deltager i de "cash for clunkers " bil Trade-In programmet
hvordan man kan finde og købe en god brugt bil
hvordan man kan forhindre din bil bliver stjålet
hvordan man kan tilpasse min bil online
hvordan man kan kontrollere historien om en brugt bil
hvordan man finder panterettigheder på køretøjer
hvordan man kan forhandle , når de køber en brugt bil
hvordan man kan sammenligne nye biler
indkøbsguide for luksusbiler
hvordan man finder en brændstoføkonomisk bil