ulemperne ved almindelige biler

ulemperne ved almindelige biler

En almindelig bil kører på olieprodukter raffineret fra råolie . Selv almindelige biler har domineret personlige transport markedet siden begyndelsen af 1900-tallet , de er langt fra det ideelle køretøj . Den gasdrevne motorer har kraftigt påvirket Jordens miljø sundhed samt den offentlige sundhed . Desuden er almindelige biler simpelthen ikke en bæredygtig form for transport

begrænsede udbud af fossile brændsler

Regelmæssig biler køre på en ikke- vedvarende energikilde-. forstand menneskeheden vil i sidste ende løber ud af oliereserverne , at magt biler . Ifølge den canadiske regering Energy Quest , verden har en anslået 142 milliarder tønder uudnyttet olie , kun nok til at opfylde de nuværende verden kræver indtil 2030 til 2060 . Finde andre kilder til olie kunne forlænge brugen af almindelige biler , men samfundet i sidste ende nødt til at finde en alternativ transportform .

Effektivitet

Gas drevne biler er yderst ineffektive . Som en kendsgerning , mister de 62,4 procent af den energi fra olie på grund af den naturlige udformning af forbrændingsmotorer , ifølge det amerikanske Department of Energy . Hertil kommer , mister biler endnu mere energi på grund af dårlig kørsel vaner som tomgang , brug af klimaanlægget og tilbehør til bilen . En bil bruger kun en netto på 12,6 procent af de mulige energi fra hver gallon af gas til egentlige kørsel .

Miljøskadelige

Måske en almindelig bil største ulempe kommer fra forurening det afgiver . Den amerikanske Energy Information Administration erkender kulstofemissioner fra almindelige biler som en verificeret årsag til global opvarmning . Fossile brændstoffer også frigive svovldioxid , der forårsager sur regn, der skader planter og kan opløses byggemateriale . Derudover gas biler frigivelse af partikler , der skaber ozon ( også kaldet smog ) ved jordoverfladen i mange byer , såsom Los Angeles .

Helbredsvirkninger

Det samme forurening fra fossile brændstoffer, skader miljøet også en tendens til at være årsag til åndedrætsbesvær for mennesker . Afbrænding af gas frigiver også giftige kemikalier som bly , benzen og formaldehyd , der er opført som kræftfremkaldende eller sandsynligvis kræftfremkaldende kemikalier .

Fører til Energi Dependce

Ifølge den amerikanske Komité for Energi Uafhængighed og den globale opvarmning, USA kun producerer omkring fem procent af verdens olie , men forbruger 25 procent af det . Det betyder , at USA skal stole på fremmede folkeslag til at forsyne den med olie . Kørsel med regelmæssig , gas-drevne bil kun fremmer afhængigheden af udenlandsk olie .

Desuden importerer sådanne store mængder af olie tegnede sig for en tredjedel af USA 's netto handelsunderskud i 2006 . Dette underskud vil kun vokse, efterhånden som Amerika har brug for mere olie , og de skal konkurrere om oliereserverne med nye nationer som Kina og Indien .


Relaterede artikler


hvordan man kan forstå en køretøjets identifikationsnummer
hvordan man kan vænne sig billån
risiko for leasing af en brugt bil
højt moment bil vs høj effekt bil
hvordan man kan gå bil shopping
hvordan man undgår bilforhandlere tricks
hvordan man kan købe en brugt bil - stakkels mands tjekliste
råd om at købe en ny bil
hvordan man kan købe de rigtige Brugt bil for dig
hvordan man kan finde de nøjagtige pakker ved hjælp af et VIN-nummer