CPO definition

CPO definition

En certificeret pre-ejede ( CPO ) Køretøjet er en brugt bil , der har gennemgået en omfattende inspektion og certificering på en forhandler , inden det udbydes til salg. CPO biler omfatter udvidelser af fabrikken garantidækning

funktioner

CPO køretøjer er efterset og istandsat som nødvendigt på forhandleraftalen tilbyder bilen til salg . Efter at være blevet certificeret , forhandleraftalen betaler producenten for at udvide fabrikken garantidækning.

Fordele

CPO køretøjer give ro i sindet for brugte-bilkøbere . Snarere end at blive konfronteret med en så-er køb og udsigten til at betale ud af lommen til reparation , er det CPO garanti hædret på alle forhandlere , der sælger et bestemt mærke .

Identifikation

En CPO køretøj kan identificeres online eller på partiet af fabrikanten -certificerede logo er opført på den brugte bil vindue mærkat . Den brugte bil købers guide skal også fremhæve omfanget af garantien .

funktioner

Mens de fleste nye biler garantier overføres til efterfølgende ejere, CPO garanti ikke kun omfatter den oprindelige dækning , men også en udvidelse af garantier for op til 100. 000 alt køretøj miles .

Potentielle

En CPO garanti kan dække tusindvis af dollars værd af reparationer , for hvilke en ejer ellers ville være individuelt ansvarlige . Dette er grunden til CPO programmer er meget populære hos luksus mærker som BMW og Mercedes-Benz , som har høj udgifter til reparation .


Relaterede artikler


hvordan man kan købe en demo bil
tips om at købe en brugt motorcykel
ny bil købe strategier
Fakta om økonomi - venlige biler
toyota mærke x vs Honda Accord
hvordan man kan sammenligne brændstof ecomomy for små firehjulstrækkere
tips om at købe en ny bil
hvordan man får DMV registre for et køretøj
Hvordan køber jeg en bil under mit selskab ?
Hvordan kan jeg se en bil historie rapport ?