Hvilke incitamenter & holdbacks gøre auto forhandlere modtager ?

Hvilke incitamenter & holdbacks gøre auto forhandlere modtager ?

Bilforhandlere modtage forskellige incitamenter og spærrerettigheder beløb fra producenterne , hver gang de sælger en bil . Disse beløb er i tillæg til rabatter , som er gået fra producenten til kunden

Typer

Forhandlere modtage en spærrerettigheder , der er penge til formål at kompensere for de normale omkostninger ved at drive forretning , på hvert køretøj . En spærrerettigheder varierer fra 2 til 3 procent af forhandleraftalen kostpris for et køretøj , så på en $ 20. 000 bil , vil en forhandler modtage en spærrerettigheder mellem $ 400 og $ 600 .

Dealer kontanter er også brugt til at hjælpe en forhandler øge indtjeningen på salg . Dette beløb er normalt tilbydes på køretøjer , der er i lav efterspørgsel , og forhandleren kontant måske eller måske ikke blive videregivet til kunden på forhandleraftalen skøn .

Fordele

Dealer incitamenter og holdbacks tillade en forhandler at forblive rentabel på et salg , selv om de sælger en bil på faktura , som er en forhandler omtrentlige omkostninger for et køretøj . Dette resulterer i bedre tilbud til forbrugerne .

Betydning

Dealer incitamenter og holdbacks kan hjælpe en fabrikant flytte en større mængde af køretøjer, der ellers sælger dårligt . Vær sikker på at spørge en forhandler , hvis de har nogen forhandler kontanter til rådighed, så du kan få den bedst mulige aftale .

Effects

Nogle fabrikanter understrege producent-til-kunde incitamenter , der skal videregives til slutkunden . Andre mærker , primært import og luksusbrands , understreger forhandler incitamenter . I begge tilfælde efterlader stigende mængde af incitamenter , der anvendes i forbindelse med transaktioner forbrugere, der ønsker endnu større rabatter .

Ekspert Insight

Websites såsom Edmunds og CarsDirect give oplysninger om aktuelle incitamenter og kan sætte dig i kontakt med de lokale forhandlere . Internet salgschefer er mere tilbøjelige til at lade dig vide om forhandleren kontanter og holdbacks end en almindelig gulv sælger .


Relaterede artikler


hvordan en brugt bil auktion arbejde ?
hvordan man kan købe en brugt bil
tips om at købe brugt hybrider
hvordan man får penge til en ny lastbil eller SUV fra kontanter for clunkers regningen
hvordan man kan inspicere en brugt bil , før du køber den
firehjulstræk vs standard 4- hjulstræk
hvordan man kan købe en bil nul ned med konkurs & repo på en kredit rapport
hvordan man kan købe en brugt knallert scooter online
hvordan du nemt få adgang til dit kredit rapport , når du shopper din bil online
hvordan man kan læse en Toyota vin