Hvordan ændrer jeg en titel til bil i Georgien ?

Hvordan ændrer jeg en titel til bil i Georgien ?

Ifølge Motor Vehicle Division i Georgien Department of Revenue , er alle bilmodeller 1986 eller ældre skal have et registreret Georgien titel . Du har 30 dage fra købsdatoen ( eller den dato, hvor køretøjet var givet til dig , i tilfælde af en gave ) for at få titlen af bilen overføres til dit navn . Du kan hente og sende de rigtige papirer til at anmode om overdragelse af ejendomsret på dit lokale amts tag kontor

Du skal bruge: .
Bevis for ansvarsforsikring
Kørekort.
MVD form MV -1 .
Bevis , at køretøjet har passeret emissioner inspektion .
Pen med blå eller sort blæk .
Betaling for gebyrer .


1 .
Spørg den tidligere ejer for den oprindelige titel til køretøjet , hvis det er tilgængeligt. Dette vil gøre at få bilen titlen overført til dit navn meget lettere . Hvis den oprindelige titel er tilgængelige, er der et afsnit til overførsel på titlen . Har den oprindelige ejer tegn på et passende sted , hvilket indikerer , at han er at overføre ejendomsretten til dig . Hvis den oprindelige titel ikke er tilgængelig , skal du have ejeren udfylde en Bill of Sale formular fra Georgien Motorkøretøjer Division hjemmeside . Du skal have denne form med dig , når du ansøge om titlen , selv om køretøjet er en gave .
2 .
Få ansvarsforsikring for køretøjet . Du skal bruge dokumentation for denne forsikring , når du går til din kommune tag kontor til at ansøge om overdragelse af ejendomsret , så hvis du køber din forsikring online eller over telefonen , så spørg om de kan e-mail eller fax, du en kopi af sygesikringskort .

3 .
Få din køretøjsemissioner inspektion , hvis din bil er mindre end 11 år gammel . Igen, skal du medbringe bevis for at videregive denne inspektion for at få din titel overførsel. Hvis din bil ikke passere emissioner inspektion , skal du få det faste og har det inspiceres igen . Der er ingen undtagelser fra denne regel for biler , der er mindre end 11 år gammel .
4 .
Download og udfyld formularen MV -1 fra Georgia for Motorkøretøjer Division hjemmeside . Du skal udfylde formularen i sort eller blåt blæk alene. Du kan også få blanketten fra din lokale amt tag kontor .
5 .
Tag den udfyldte MV -1 form , dit bevis for forsikring , bevis for, at bilen har bestået emissionsprøvning samt de afsluttet regningen af salget form til dit lokale amt tag kontor med dit kørekort . Du skal også medbringe en form for betaling til at betale tagget og titel transfersummer . Degnen på kontoret vil acceptere dine formularer , kontrollere, at du har bragt korrekt dokumentation og tage din betaling . Titlen vil blive sendt til dig inden for fire til seks uger .


Relaterede artikler


hvad man ikke skal betale for , når de køber en ny bil
hvordan man virkelig købe en bil
skridt at tage, når de køber en bil på Craigslist
hvordan man kan afkode en vin
hvordan man vælger en sparsommelig , langvarig bil
hybridbiler & hvordan de arbejder
spørgsmål at stille , når de køber en brugt bil
Prius hybrid celle udskiftning oplysninger
hvordan man får en Carfax historie rapport gratis
hvordan man kan sammenligne nye køretøjer