Hvordan kan jeg kigge op en blokvogn med serienummer?

Hvordan kan jeg kigge op en blokvogn med serienummer?

En løbenummer for en blokvogn kaldes VIN eller køretøjets identifikationsnummer . Ethvert køretøj fremstillet efter 1981 har en unik 17- tal VIN består af bogstaver og tal , der identificerer det . Med VIN af en blokvogn , er du i stand til at vinde historien om , at lastbil , som kan hjælpe dig med at beslutte, om du ønsker at købe det

Find VIN

Før du kan slå op nogen oplysninger om en blokvogn , skal du finde VIN på lastbilen . Forskellige bilfabrikanter placere VIN forskellige steder inden for det fladvogn , så du kan få brug for at søge efter den . Nogle af de almindelige steder er på instrumentbrættet pladen ved forruden , førerdøren eller post , til venstre instrumentering panel , eller på firewall i motorrummet . Nogle producenter vil have VIN flere steder , såsom døren , motor og kvartal panel . Hvis den VIN kampe i alle de steder, du finder det , vil du vide at der ikke har været nogen dele, der udskiftes på fladvogn .

Når du har VIN af fladvogn du kan finde ud af oprindelseslandet , fabrikant, model og karosseri, da den blev fremstillet , og meget mere. Hvert bogstav eller nummer VIN repræsenterer en kendsgerning om fladvogn .

Brug VIN

Nu hvor du kender VIN af fladvogn , kan du bestille et køretøj historie, der er optaget af din tilstand Department of Motorkøretøjer ( DMV ) . Historien vil fortælle dig , om lastbilen har været i en ulykke eller har en bjærgning titel , eller noget andet , der kan være sket det , at ville blive registreret ved DMV .

Der er flere måder at opnå fladvogn historie . Hvis du bruger internettet , det kostede $ 5 til $ 40 for denne service som i februar 2010, afhængigt af virksomheden. Du kan være i stand til at skaffe sig oplysningerne gratis ved at spørge lastbilens forhandleren til at køre en bil historie på den og printe det ud for dig , eller mange gange , vil din lokale bank eller Credit Union være i stand til at gøre dette for dig .

På National Insurance Crime Bureau ( NICB ) , kan du bruge VIN at kontrollere, om fladvogn er blevet stjålet , men mangler at blive inddrevet eller er blevet rapporteret som reddes . Dette er en gratis service .

På National Highway og Trafik Safety Administration ( NHTSA ) kan du finde ud af , om der er nogen sikkerhedsproblemer eller tilbagekaldelser på blokvogn , der skal løses .


Relaterede artikler


hvordan man kan købe en bil med en 400 Fico score
hvordan du køber en brugt bil ved at kontrollere den for skader
Hvordan køber jeg en bil under mit selskab ?
hvordan man får en gratis bil eller få betalt 400 dollars om måneden til at køre
hvordan man kan : Få skruet ... ( ikke at læse " fine - print "
hvordan du nemt købe en ny bil
hvordan man får en aftale om en bil
Sådan stedet en citron i en bil
hvordan man kan forhandle en bedre aftale for en ny bil
hvordan man kan shoppe for den rigtige bil