Hvordan kan jeg købe en forhandler bil ?

Hvordan kan jeg købe en forhandler bil ?

Købe en forhandler bil er en god idé , hvis du er i markedet for en ny bil , men er på udkig efter en god rabat . Mange forhandlere har en flåde af biler beregnet til brug af forhandler medarbejdere og kunder , når deres biler er til service . Selv om disse køretøjer kan have et par tusinde miles på dem , de er godt vedligeholdt og sælges med en rabat på en tilsvarende bil uden miles

Dealer Vehicle Bruger

Historisk set er forhandler køretøjer , der anvendes af sælgere som demonstranter . De blev drevet og holdes rene ved sælgere , der brugte dem lokke udsigter til at besøge showroom . Men , fordi et stort antal medarbejdere køre firmaejede køretøjer på forhandlerkontrakt plader resulterede i forhandlingen er ansvarlig for skaden, har denne praksis stoppet ved de fleste forhandlere . I dag er forhandler køretøjer drevet af den øverste ledelse eller af kunder , der har biler , der i øjeblikket til service .

Kontakt Forhandlere

Når du er på udkig efter en forhandler demo eller service låneenhed køretøj , direkte kontakt forhandlere , der sælger type køretøj , du er shopping for . Husk, at forhandleren køretøjer er oftest nye og navngivet , så de vil dukke op under den nye bil opgørelse om forhandlernes hjemmesider . Faktisk har de fleste forhandleraftaler hjemmesider ikke skelner mellem nye køretøjer og nye køretøjer, der benyttes som demoer . Som en følge heraf er det bedst at kontakte forhandlere direkte via e-mail eller telefon for at se om der er nogen demoer på lager .

den rigtige pris

Det er forståeligt at forvente en rabat , når de køber en forhandler køretøj . Men det er vigtigt at have realistiske forventninger ved beregningen dit mål pris på en demo . Selv om forhandlerne skal motiveres til at sælge forhandler drevne køretøjer, der er miles på dem , vil de ikke tage et betydeligt tab blot at lave en aftale . CarBuyingTips. com bemærker , at den bedste pris at betale for en demo køretøjet kan nemt beregnes . For eksempel , på en løbende modelår bil hjemmesiden anbefaler, at du banke $ 3. 000 ud af MSRP og fradrage en yderligere $ 0,15 for hver mile på køretøjet . I virkeligheden bør man prøve at køre en bedre køb i første omgang, at ty til denne formel kun hvis det er nødvendigt . Forhandlere kan modtage ekstra penge fra producenten på køretøjer , der anvendes som service loaners og demoer , så bør du nok starte dit tilbud på $ 5. 000 eller 20 procent under MSRP , alt efter hvad der er højest, og bruge de $ 0,15 per mile formel kun hvis det er nødvendigt .


Relaterede artikler


hvordan man får en gratis vin rapport
ny bil leasing love
hvordan man kan købe en Ford Fusion
hvordan man registrerer et køretøj online
den bedste bil incitamenter & rabatter
rådgivning om køb kit biler
328i vs 328xi bmw
ford biler informationer
hvordan man får en refusion på din bil udvidet garanti online
hvordan man kan spare penge , når de køber en bil