Hvordan kan jeg vide, om jeg betaler for meget for en brugt bil ?

Hvordan kan jeg vide, om jeg betaler for meget for en brugt bil ?

Købe en bil er en af de dyreste indkøb , at folk gør bortset fra at købe et hjem . Med de stigende priser på nye biler , købe mange mennesker brugte biler i stedet . I modsætning til priserne på nye biler , der anvendes bilpriserne ikke er baseret på faktura , så den prispolitik kan være en smule vilkårligt . Ved at kende så mange detaljer om en bil som muligt , kan køberne bestemme , hvad en rimelig pris at betale for den brugte bil

Du skal bruge: .
Computer
Internetforbindelse.
Bilens VIN -nummer.


1 .
Bestem værdien af den brugte bil baseret på industriens priser vejledninger. Tre af de mest populære steder for at sammenligne brugt bil priserne er Edmunds. com , Kelly Blue Book og National Automobile Dealers Association . Sørg for at indtaste den korrekte mærke, model og år at få en præcis pris .
2 .
købe en bil Historie rapport om bilen . Disse rapporter ser op køretøjets identifikationsnummer til bilen og kan købes på en række forskellige internetsider . Denne rapport vil afsløre , hvis bilen har været i nogen ulykker eller lidt anden skade , såsom oversvømmelser . Ulykker i høj grad devaluere et køretøj, selv om det er repareret . Hvis en bil synes overpris , men det VIN rapport viser, før skaden , du har indflydelse til at forhandle prisen ned .
3 .
Research priserne på andre lokale brugt bil forhandlere for nøjagtig samme bil . Igen , sørg for , at mærke, model kilometertal og år af bilen er identiske , og at ingen eftermarkedet dele er blevet tilføjet , som kan øge prisen . Sammenlign disse priser med den brugte bil , du tænker på at købe . Selv om priserne ikke vil blive identiske, bør der ikke være mere end en $ 500 til $ 1. 000 forskel .

gode råd og advarsler


 • En bil , der er certificeret af forhandleraftalen vil koste mere , men reparationer er som regel dækket af en garanti .
 • Eftermarkedet dele installeret på en bil , vil øge sin pris .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan købe en brugt bil fra en privat fest
  hvordan man kan undgå at betale forhandler fragt & prep afgifter
  hvordan man kan købe en brugt bil
  hvordan man kan returnere en ny bil til forhandleren
  hvordan man kan købe en brugt bil
  hvordan man pris en brugt korvet
  Sådan vælger du en ny bil
  hvordan man kan købe en ny bil .
  SUV vs lastbil
  typer af biler , der Dodge gør