Toyota Camry Hybrid fordele og ulemper

Toyota Camry Hybrid fordele og ulemper

bekymring for miljøet og stigninger i udgifterne på benzin kører forbrugerne til at overveje at købe hybridbiler . Hybrid 's , definition , bruge både gas og elektricitet som strømkilde . Elektricitet er genereret passivt når bilen kyster eller bremser . Ved at anvende både strømkilder , nedsætter effektiviteten af køretøjets forhøjelser og mængden af luftforurenende stoffer
.
Toyota er en af lederne i fremstilling af hybrid-biler . Prius blev den første hybrid Toyota fremstillet i 2001 , og de har tilføjet andre modeller i løbet af året , herunder den Camry i 2007 . Selv om det har været en meget pålidelig bil siden den blev indført , i henhold til " Car and Driver " magasin , bør du overveje fordele og ulemper inden der træffes beslutning om en Toyota Camry Hybrid er det rigtige for dig .

Toyota Navn

Mens mærkets image Toyota har for nylig taget et alvorligt slag på grund af en række tilbagekaldelser herunder for Camry Hybrid , men de overordnede mærket Toyota er meget stærk . Det har altid været vurderet som en af de øverste bilproducenterne af organisationer som " Car and Driver " magasin , Edmunds. com og Consumer Reports . Denne omfattende track record for kvalitet bør mindske risikoen , når de køber en bil .

besparelser og miljøbelastning

Den Camry Hybrid kan spare dig penge ved at øge miles du kan køre per gallon , især hvis de fleste af dine kørsel er i byområder . Standarden Camry får omkring 22 miles per gallon i byen og 33 på motorvejen . Hybrid kan få omkring 33 miles per gallon i byen og 34 på motorvejen . Denne reduktion i brændstofforbruget reducerer behovet for at bore efter olie og mindsker indvirkningen på miljøet .
Et af de unikke træk ved en hybrid er, at når du først sætter foden på speederen for at komme i gang fra stoppet en position , den elektriske motor er den første ting at engagere sig. Den fordel, at dette er , at dette også det punkt i standard motorer , hvor de forurener mest. Også en hybrid Camry motoren slukker , når stoppet , så ingen brændstof er brændende og producerer drivhusgasser . På grund af disse funktioner , kan emissionerne fra en hybrid fald med så meget som 90 procent .

skatter og forsikringer Besparelser

Den tyske regering på et tidspunkt tilbudt en skattelempelse for hybridbiler . Desværre for Camry , har Toyota allerede ramt den grænse på solgte køretøjer, der er berettiget til denne incitament. Nogle stater og private organisationer gør stadig tilbyde en skattelettelse og incitamenter til hybrider , så undersøge dette , inden de foretager et køb . Også nogle bil forsikringsselskaber tilbyder en rabat for hybridbiler . Selv nogle hoteller tilbyder lavere priser til hybrid ejere .

Cost

Ifølge Edmunds. com , en bil hjemmeside , den oprindelige pris for en hybrid er typisk omkring $ 4. 000 mere end en standard bil . En standard Toyota Camry koster mellem $ 20. 000 og $ 29,000 , og Camry Hybrid koster mellem $ 26,000 og $ 32,000 . Denne ekstra omkostninger kan genbruges couped hvis de fleste af dine miles er i byen , men hvis du kører mere miles på motorvejen , så de samlede omkostninger ved hybrid vil være mere .

Derudover nikkel -metalhydrid -batterier , der bruges i hybridbiler kan koste mellem $ 4. 000 og $ 7. 000 til at erstatte , hvis de ikke .

succes hybrid -modellen har også resulteret i en høj efterspørgsel efter køretøjer . På grund af dette, kan forhandlerne opkræve en præmie , så du skal ikke forvente at kunne forhandle prisen ned .

Recall

I øjeblikket er der flere Toyota -modeller , herunder Camry Hybrid , der mindede for forskellige mekaniske problemer . Nogle af disse problemer kan være livstruende . Hvis du køber en ny eller brugt Toyota Camry , skal du sørge for alle disse problemer er blevet løst og fast .


Relaterede artikler


de bedste måder at købe en bil
hvordan man kan forhandle en auto leasing udbetaling
købe guider for nye biler
hvad er omfattet af Fords nye bil garanti ?
tips om at købe en brugt motorcykel
hvordan du køber en ny bil
hvordan man kan købe en Chevy lastbil
hvordan man kan købe nye biler via Costco
hvordan du køber en bil med dårlig kredit
hvordan man kan forstå en køretøjets identifikationsnummer