auto afskrivningsregler

auto afskrivningsregler

Kelley Blue Book hedder det i gennemsnit , bilindustrien afskrivninger er den største udgift er afholdt af nye bilejere i de første fem år for at eje deres køretøj . Værdien af en ny bil plummets dramatisk efter at være blevet skubbet ud af bilen meget, og værditab fortsætter som bilen aldre og flere miles er tilføjet . Mens afskrivninger er uundgåelig i næsten alle køretøjer , der er nogle faktorer, der påvirker det mere end andre .

Pålidelighed

En bil ry for lang levetid og lav vedligeholdelse behov kan reducere nedskrivningen af køretøjet , fordi det vil stadig være efterspørgsel fra forbrugerne i den brugte bil marked i de kommende år . Hvis en bil er kendt for at have motorproblemer eller bremsefejl , da det aldre , vil det falde mere stejlt i de første år af ejendomsretten. Hondaer og Toyota traditionelt har nedskrevet mindre end nogle andre mærker på grund af deres ry for pålidelighed .

funktioner

Nøglen til afskrivninger er at finde ud af, hvordan "in- demand " bilen vil være i kommende år , og biler, har sikkerhedsfunktioner , såsom airbags , blokeringsfri bremser og alarmsystemer , er mere tilbøjelige til at være af interesse for forbrugerne i fremtiden, end køretøjer uden disse muligheder . Som et resultat synes bilerne med høj sikkerhed ratings og ekstra sikkerhedsfunktioner at afskrive mindre end dem, der ikke gør. Ligeledes biler , der har yderligere bekvemmelighed eller komfortudstyr , såsom en cd -afspiller , soltag eller magt låse , forventes at forblive populær i fremtiden og fastholde en højere værdi end biler uden disse muligheder .

miles per gallon

Gas effektivitet er blevet en større afskrivning faktor som prisen på gas er steget på verdensplan . Biler, der har en højere miles pr gallon rating og give mere brændstofeffektivitet tendens til at afskrive mindre end biler , der er mindre effektive og har højere udgifter til brændstof . Fordi højere miles per gallon sparer penge over tid , er værdien af bilen fortsat er højere på grund af disse besparelser , og der bliver beregnet i afskrivningssats . Hybrider har traditionelt haft mindre afskrivninger end standard køretøjer af denne grund .


Relaterede artikler


hvordan man kan retfærdiggøre at købe en Bugatti Veyron
hvordan man shoppe for en brugt bil eller køretøj
fordelene af certificeret brugte biler
hvordan man får det bedste udvidet garanti på din bil
hvordan man kan sammenligne gas kilometertal for lastbiler
hvordan man kan købe smadrede biler fra forsikringsselskaber
problemer med oversvømmede biler
hvordan man kan købe en brugt bil på en nem måde
ading1a " u003e hvordan man kan købe dig en brugt bil u003c / h4 u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e finde et sted at købe din brugte bil
hvordan man kan købe en Honda Fit