brutto hk vs netto hk

brutto hk vs netto hk

Stor forvirring eksisterer stadig , selv blandt bilentusiaster om forskellen mellem netto-og bruttofinansieringsbehov hestekræfter . Brutto og netto hestekræfter ratings måle det samme , men på meget forskellige måder

Pre 1972

Op til 1972 hestekræfter blev målt med en motor, som kører ingen perifere systemer ( AC , servostyring , generator , ) , ingen udstødning knyttet til udstødning , og andre faktorer, der optimere motorens ydelse .

Årsag til Change

Pres fra sikkerhed fortalere og forsikringsselskaber begyndt at montere på bilindustrien for at nedtone hestekræfter . Emissionsnormer ændrer sig på grund af overgangen fra blyholdig til blyfri benzin forårsagede også ændringen fra brutto til netto hestekræfter rating.

Net Hestekræfter

Net hestekræfter ratings målt udgang på en bil motor med alle tilsluttede enheder , herunder smog kontrolsystemer . Net hestekræfter var standarden for bilindustrien frem til 2005 .

Forskelle i Biler

Før overgangen fra brutto til netto hestekræfter ratings , var det ikke ualmindeligt, at familien sedans at være normeret til 300 hestekræfter . Efter at kontakten , så mange af samme model køretøjer et betydeligt fald i hestekræfter rating med lidt at ingen forskelle i køretøjets motor .

På Hjul

På trods af fælles tro , netto hestekræfter er ikke magt køretøjet på hjulene . Wheel hestekræfter er det udtryk bruges til at måle effekt af et køretøj , der rent faktisk når frem til køretøjets hjul .


Relaterede artikler


Hvor meget koster en ny bil forhandler gør på et salg ?
hvordan man kan købe / forskning en bil
hvordan man får en refusion på din bil udvidet garanti online
hvordan man smart købe en brugt bil
hvordan man kan give indskud , når de køber brugte biler
hvordan man kan forhandle med forhandlere
hvordan man kan købe brugt Chevy trucks
alfa romeo problemer
virkningen af udenlandske biler på økonomien
hvad er autotransportere ?