faktorer, der påvirker afskrivninger

faktorer, der påvirker afskrivninger

Mange auto publikationer som f. eks Auto Trader og Kelleys Blå Bog har fortalt, at afskrivninger er den største enkeltstående omkostning for en bil i løbet af de første fem års ejerskab . Værdien af en bil langt forringes efter at være blevet købt og kørt væk fra bilen partiet . Når bilen er " brugt " i stedet for " nye " gensalgsværdien er betydeligt mindre end hvad det havde været endnu uger tidligere . Der er flere faktorer , der bidrager til bilen afskrivninger , og de kan variere fra bil til bil .

Color

Bilen farve kan have en stor effekt på , hvor meget et kursfald i værdi . Biler i mere standard farver som sort , sølv eller hvid er mere tilbøjelige til at være lige så populære i fem år, da de er i dag. Off-beat eller " trendy " farver som gul eller lyserød er mindre tilbøjelige til at være så højt værdsat i fremtiden og kan være en ulempe for videresalg af køretøjets værdi .

Mileage

Jo lavere kilometertal af bilen , jo mere attraktivt er det for potentielle købere. Lavere kilometertal generelt betyder mindre slitage på motoren og transmissionen og er et godt tegn for enhver ny ejer at hans investering vil vare en længere periode . Selv om bilens alder er vigtig så godt, en 10- årig bil med 50. 000 miles på det er sandsynligt, at være lettere at sælge end en 5- årig bil med 150. 000 miles på det . Jo højere kilometertal , jo lavere værdien af bilen .

Varemærke

Bil virksomheder har ry , der kan enten gøre eller bryde afskrivning på en bil . Hvis en bestemt mærke eller model er kendt for at have vedligeholdelse problemer, da bilen alder , vil det falde mere end en bil, der har en kraftigere ry med hensyn til reparationer . Hondaer og Toyota er kendt for at have større gensalgsværdi og lider af mindre afskrivninger på grund af deres traditionelt lavere behov for vedligeholdelse , og det holder dem i efterspørgslen fra opkøb offentligheden.

oprindelige pris

Jo højere pris på bilen når du først køber det , jo stejlere afskrivninger , når du kører det fra partiet . Afskrivninger er generelt beregnet i procent af initial værdi så forholdsvis , vil en billigere bil også afskrive mindre i årenes løb af ejendomsretten. Lavere koster biler er som regel mere populært at et større antal mennesker så godt, hvilket betyder, at værdien vil falde med et mindre beløb , fordi der er en større forbrugernes efterspørgsel efter det .


Relaterede artikler


hvordan man kan vænne sig billån
hvordan man kan købe en ny bil .
hvordan man kan finde ud af afskrivninger på en bil
hvordan du får det bedste tilbud på et køretøj ,
hvordan man titlen en bil som en gave til et barn
hvordan man finder ud af, om en bil er en bjærgning
hvordan man finder prisen for en bil
hvordan man kan sammenligne en crossover SUV
den bedste bil incitamenter & rabatter
hvordan man kan kontrollere, om stjålne bil med vin