hvordan de vil finansiere din nye bil

hvordan de vil finansiere din nye bil

Nogensinde gået vindue shopping på et dyrt forhandler eller gennemset online for smarte biler ? Jeg ved, jeg har . I stedet for bare at drømme om disse køretøjer , med den rette indstilling og vilje til at spare , kan du ejer en selv

Du har brug for ! .
Tålmodighed
Vedholdenhed.
Stabil indkomst.
God Credit .


1 .
det første , selvfølgelig , skal du udvælge en bil, som du ønsker at eje og sætte et mål med en tidshorisont . Medmindre du er en temmelig velhavende person ( hvorfor skulle du være læser dette ? ) , så bliver du nødt til at have lidt af en nede-på-jorden tilgang til at købe en flot bil . Jeg personligt ser på 40- 60k køretøjer som meget prestigefyldt , men stadig inden for mit sortiment af finansieringen.
2 .
Anskaf en god kredit score ( 700 + ) . Når tiden endelig kommer for dig at hovedet ned til forhandleraftalen , kan du enten få en god , lav rente eller en frygtelig høj en afhængigt af hvordan du håndterer din kredit og personlige finanser /regninger , osv. Hvis du ikke kan tillid til at betale vandregningen til tiden , hvordan i verden kan man forvente at du er i stand til at sporten en $ 50. 000 køretøj ?
3 .
Begynd at spare . Du bør træffe beslutning om en række (baseret på din indkomst ), som du ønsker at sætte ned mod køretøjet . Ikke drukner dig selv med en gennem-the- tag vurderer, at der ikke er realistisk . . Figur op , hvor meget dine udgifter er hver måned ( letteste måde er et månedligt budget ) , og derefter skære ned på unødige udgifter , så du kan få din bil så meget hurtigere !
4 .
Når du har en betydelig luns af forandringer ( jeg vil sige mindst $ 10,000-$ 15. 000, men jo højere jo bedre ) , så hovedet ned til forhandleraftalen ! Og ikke meddele sælgeren , at du har bragt denne massive mængde af dej ! De vil prøve at manipulere dig , hvis de finder ud af dette i starten af forhandlingerne.
5 .
Nøjes med en 48-60 måneder finansiering sigt , afhængig af de endelige omkostninger ved bilen . Det er virkelig hvad du har råd til at betale uden at gå yderligere i gæld . Når du har fået en lav rente og en passende finansiering sigt ( forhåbentlig ) , så du er indstillet til at køre ud af partiet i en ny stor tur !


Relaterede artikler


hvordan man finder ud af, om en bil er blevet stjålet
hvordan man kan se op køretøj vin numre
hvordan man høfligt lowball en bilforhandler
hvordan man kan kysse inde i din vw golf
hvordan man beregner hvor meget en bil vil koste
hvordan man beregner en bil betaling
hvordan de kan undgå fælder i at købe en bil
som køber bjærget biler ?
hvordan man får en Toyota Prius for mærkaten pris
hvordan man får en ny bil med ingen kredit