hvordan du søger at se , om en titel er stjålet i Texas ?

hvordan du søger at se , om en titel er stjålet i Texas ?

Når du køber en bil i Texas fra en person du er typisk givet en udfyldt slutseddel og en underskrevet-over titel på køretøjet . Hvis køretøjet titlen ikke er fra Texas eller hvis der er noget andre har gjort dig mistænksom om sælgeren eller titlen, kan du kontrollere, om titlen er blevet stjålet i Texas . For at minimere din risiko for at miste penge, hvis titlen er blevet stjålet, er det en god ide at gøre din søgning , før du betaler sælgeren for køretøjet
1 .
Få placeringen af dit lokale amt skattekontor . Texas DMV hjemmeside ( se Resources ) har oplysninger om alle county skattekontor steder . Besøg dette websted , hvis du har brug for at lære , hvor dit lokale amt skattekontor er beliggende .
2 .
Tag bilen titel til dit amt skattekontor , kontoret , der håndterer titler af køretøjer i Texas . Ved at tage en bil titel i din Texas amt skattekontor , kan du ikke kun finde ud af, om titlen er stjålet , kan du endda lære , hvis det er falsk .
3 .
Giv degnen i skattekontoret køretøjet titel . Spørg ekspedienten til at lave en søgning på titel for dig . Degnen vil være i stand til at kigge op titlen oplysningerne i skattekontoret edb-system for at se hvem titlen blev senest tildelt af staten . Denne information vil derefter blive sammenlignet med , der har solgt dig bilen , og hvad ejeroplysninger er noteret på bagsiden af titlen . Sammenligner denne info vil fortælle dig , hvis titlen er blevet stjålet.

gode råd og advarsler


 • I februar 2010, er der ingen gebyr for at kontrollere, om en titel er stjålet i Texas .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan læse en Dodge VIN-nummer
  hvordan du ændrer køretøjets titler
  ting at gøre , når de køber en bil
  hvordan man kan købe brugte biler online ( med tillid )
  hvordan man kan købe en ny bil fra en anden stat
  hvordan man kan købe nye biler via Costco
  hvordan man får et godt tilbud på en ny bil køb
  hvordan man kan købe en brugt Subaru Outback
  hvordan man skriver en salgsaftale om en privat fest bil salg
  hvordan man kan shoppe effektivt for en bil