hvordan man bruger et køretøj identifikationsnummer for at få en bil værdi

hvordan man bruger et køretøj identifikationsnummer for at få en bil værdi

Hver bil har en unik køretøjets identifikationsnummer eller VIN , som du kan bruge til at se op detaljer om bilen . Den VIN peger på nogle af de særlige træk ved bilen , såsom motortype , og det kan også fortælle dig bilens historie . En bil , der har været i en alvorlig ulykke er mindre værd end en bil , der ikke har været i en ulykke . Du kan bruge VIN-nummer at finde værdien af en brugt bil til at sørge for , at du får en god handel eller sælge din bil til den rigtige pris

Du skal bruge: .
VIN
Internetadgang .


1 .
Få en bil historie rapport ved hjælp af VIN . De steder , der er anført i ressourcerne vil udskrive dig en bil historie rapport kun bruger bilens VIN . De tilbyder en gratis version , men du vil ikke finde de oplysninger, du ønsker på den gratis version . Du bliver nødt til at betale for en fuld bil historie .
2 .
Lær detaljer om mærke og model med en VIN dekoder . Tallene i en VIN kan synes tilfældig , men de er ikke . For eksempel beskriver den første brev, hvor bilen er lavet og den anden beskriver producenten . Hvert nummer eller bogstav i en VIN har mening , og du kan lære om , hvilken type motor du har , for eksempel , som påvirker bilens værdi .
3 .
Slå op værdien af bil i Kelley Blue Book . Kende detaljerne i bil, kan du bruge Kelley Blue Book at bestemme bilens værdi . Du skal blot indtaste år , mærke og model , og vælg derefter alle funktioner i din bil, kan forbedre den værdi, såsom bedre højttalere . Det vil fortælle dig , hvor meget du skal betale for det , hvor meget det er værd , hvis du sælger på det private marked , og hvor meget du skal forvente at modtage , hvis du handler det i at købe en ny bil .


Relaterede artikler


hvordan man kan afgøre, hvilken SUV er den rigtige for dig
hvordan man kan tilpasse biler online
hvordan man kan sælge en bil i Maryland
den bedste brændstoføkonomiske små biler
skridt at tage, når de køber en bil på Craigslist
tips om at købe en brugt bil fra en privat sælger
hvordan man kan overføre en bil titel som en gave
hvordan man kan købe en bil før en konkurs udledning
hvordan man kan købe en lastbil til bedriften
hvordan man shoppe for en brugt bil uden besvær