hvordan man får de bedste tilbud på en ny bil

hvordan man får de bedste tilbud på en ny bil

Ja , det er sandt . Der er visse tidspunkter af året , der er mere ideel end andre , når bilen shopping . En stor køb , såsom et nyt køretøj , kan være en meget spændende , men også stressende oplevelse , hvis du ikke er forberedt . Vide, hvornår at købe kunne lindre smerten og hjælpe dig med at få mest for dine penge
1 .
Kend din kredit score. Kendskab til dit kredit score på forhånd kan hjælpe dig ud gevaldig , når de køber en ny bil . Personer med lav kredit score vil typisk have en højere rente , hvilket betyder den bil, du troede , du havde råd til , er ikke helt så overkommelig længere . Hvis du har en høj kredit score , chancer er du vil kvalificere sig til de laveste priser . Når du har trukket dit kredit og ved, hvor du står , kan du begynde shopping for din auto lån på websteder som Erate. com før de går til forhandleraftalen .
2 .
Shop i efteråret Måneder . Typisk vil du finde bedre tilbud mellem månederne september og november. Under disse falder måned bilforhandlere er fokuseret på at slippe af med gamle fortegnelse for at gøre plads til næste år modeller . Tøv ikke med at spørge din sælger for rabatter eller afslag. I løbet af årets udgang clearance du vil finde , at de fleste af dem ikke vil tøve med at rumme .
3 .
Kig til salg på store helligdage . Under større helligdage såsom Independence Day , Memorial Day eller Labor Day , vil du finde salg på de fleste bilforhandlere . Dette er et glimrende tidspunkt at bilen shoppe , som du vil højst sandsynligt få et godt tilbud på de nyeste køretøjer, samt nedsatte priser .
4 .
Shop efter endt uddannelse . Hvis du er en nyere college graduate , kunne en ny bil fungere som en udmærket eksamen gave som bilforhandlere tilbyder ofte programmer og udvide rabatter til studerende , der netop har færdiggjort sin uddannelse . Vær sikker på at informere din sælger og rack op om yderligere besparelser .
5 .
Tjek avis eller internettet til Stjæler . The Sunday papir er et godt værktøj at bruge , når du søger efter nye bil reduktioner . Der er normalt mange reklamer for nye biler tilbud placeret der . Internettet er også en fremragende måde at søge efter tilbud . Nogle forhandlere vil endda tilbyde en rabat , hvis du fortæller dem, du har fundet dem online .

gode råd og advarsler


 • Shop rundt og gøre din forskning
 • Aldrig gøre en impuls beslutning , når bilen shopping


 • Relaterede artikler


  om kørestolsvenlige køretøjer
  smarte måder at købe en klassisk bil
  hvordan man kan købe en brugt bil
  hvordan man kan shoppe for den rigtige bil
  hvad er forskellen i jeepen modeller ?
  citron lov om biler
  forhandling tips til bil køb
  hvordan man kan købe en bil ud af staten
  hvordan man kan vænne sig billån
  hvordan man kan finde brugte biler priser , der passer ethvert budget