hvordan man får det bedste tilbud på en bil

hvordan man får det bedste tilbud på en bil

Du går ind i forhandler og angst sætter ind Du er bange for, at du vil bruge for mange penge . Denne how-to er meget enkle at følge , men det kræver tålmodighed . Ikke kun i forhold til tid , men også tålmodighed med nogle af de hjerteløse mennesker i verden , når det kommer til dine penge , bil sælgere . Jeg var en bilforhandler i seks år, og jeg lærte et trick eller to . Jeg vil lægge ud , skridt for skridt , hvad du skal gøre , hvis du ønsker at køre væk med den bedst mulige aftale

Du skal bruge: .
En computer , internetforbindelse og masser og masser af tålmodighed .
 Men det er det værd ! .


1 .
Forskning forskning ! En god handel er værdiløs , hvis du ikke køber det rigtige køretøj til dig . Lav en liste over dine ønsker og behov og forskning modeller og muligheder på nettet . Et godt sted at starte er producentens hjemmesider . Andre store info kan findes på forbrugernes steder såsom edmunds. com . Sørg for at du adskille dine behov fra dine ønsker , fordi du måske ikke have råd til alle dine ønsker , men du vil være sikker på , at alle dine behov bliver opfyldt . Indsnævre din forskning med det samme, ved kun at forske de køretøjer , som du virkelig gerne . For eksempel, hvis du leder efter en sedan , og den eneste modeller du kan lide er Honda og Nissan , ikke gider at gå til gm. com og forske i Malibu . De fleste af producentens hjemmesider har en sammenligne funktion, som du kan bruge til at sammenligne deres model, det er konkurrenter . Dette er meget nyttigt, når man sammenligner særlige kendetegn , fordi du kan få det hele er opført ved siden af hinanden på samme side . Også vigtigt i din beslutning er rabatter . Du kan få alle de nyeste rabat oplysninger om producentens hjemmesider som godt.
2 .
Nu på pengene del . Som jeg sagde i min indledning , jeg plejede at være en bilforhandler og har dyppet tilbage i midlertidigt , så sent som for en måned siden . Så vidt jeg har set , edmunds. com er et glimrende sted at finde ud af fakturaprisen af et nyt køretøj . Faktura prisen er den formodede " omkostninger " til forhandleren på en bestemt køretøj . Dette kan læses som en annonce for edmunds. com , men jeg har ingen tilknytning til dem . Det er den eneste hjemmeside, som jeg kender, der giver dig størrelsen af prisoplysninger , som de gør . Hvis du kender til et bedre sted , bruge det . En ting, man skal være på vagt omkring med edmunds. com er dette : De er Skilling for forhandlervirksomhed lidt, når det kommer til deres Det er , hvad det er " TMV prissætning rapport. " . Det er en repræsentation af , hvad andre betaler for den særlige køretøjet på en landsgennemsnittet. Må ikke se på dette, fordi du ikke ønsker at betale , hvad andre betaler . Du vil sandsynligvis blive overrasket over at høre, at du normalt kan købe en bil i henhold til fakturaprisen . Den " faktura " Prisen er faktisk mindre end , hvad forhandleraftalen betaler for bilen . Der er penge som betales tilbage til dem efter at de sælger det . Disse penge skal dække forskellige ting som reklamer , renter mv Vær opmærksom på " faktura " pris og med de fleste biler , huske på, at du kan købe for $ 300-$ 500 mindre end denne pris . Sørg dog, at du har prissat det med alle de muligheder , du har brug for . Hvis du ender med at forhandle over et køretøj , der er udstyret forskelligt , er denne forskning går til spilde. Hvis du vil, hvad bilforhandlere opkaldet, "hård lukke " den forhandler, springe hele denne trin . Du kan bare kræve at se fakturaen og tilbyder at betale 500 dollar under den .
3 .
Det er her det sjove begynder . Det er også her, man skal være omhyggelig med at holde hovedet koldt . Gå ind i forhandler og fortæl den første spikey hår sælger , som du gerne vil køre _______ . De vil have dig til at sidde ned og lave en " gæst ark " først . Det er fint , gå videre og samarbejde . Som sælger er at stille dig spørgsmål , slip i , at du har været til deres konkurrent ind i samtalen . Må ikke være specifik selv . Du kan nævne navne , men ikke diskutere priser eller tilbud . De vil spørge dig om du vil købe i dag , siger ja . Du vil , hvis prisen er rigtig . Denne tutorial er kun for seriøs køber . Så han vil gå og give "guest ark " til sin manager og får tilladelse til at tage dig med på en prøvetur . Det er her du nødt til at tænke med hovedet og ikke dit hjerte . Sælgere har mange bidsk små ord for dette . " æteren " , " spændingen ved hjulet " osv. Idéen er, at når du sætter dig bag rattet og tage mentale ejerskab , vil du gøre en mere impulsiv beslutning . Husk , det er kun en bil . Sørg for at du kan lide det , men ikke narre dig selv til at tro , at det har magiske kræfter . Når du er færdig med prøvekørsel , en god sælger vil " prøve lukke " dig. Han vil sige noget lignende " Andet end pris eller betalinger , er deres anden grund , som du ikke ville købe denne bil i dag ? " Hvis du kan lide bilen , bare sige nej og følge ham ind i butikken . Husk , denne fyr er ikke din ven . Næste han vil sidde dig ned , og han vil gå tale med hans manager . Det vil altid tage længere tid end du tror, det burde.
4 .
Næste han vil komme tilbage til dig med en " fire firkant . "Dette er det regneark , at forhandlingerne er færdige på . Lederen vil have skrevet " første blyant " på det . Det er typisk , fuld MSRP eller mærkat pris . Derfra er det dit job at tilbyde dem, hvad du vil betale for køretøjet . Når du foretager dette tilbud ( $ 300-$ 500 nedenfor faktura ) , vil sælgeren give dig et kig på vantro og forsøge at tale dig ud af dette tilbud . Han vil bruge buzz sætninger som " latterlig " og "en rimelig markedsværdi . " Stå fast . Må ikke ned igen . Han vil gå til chefens skrivebord og en af to ting vil ske . Han vil enten komme tilbage med en nedsat pris , eller leder eller en assistent manager vil komme og tale med dig . Ligegyldigt hvad , gentage dem , at du er klar til at købe i dag til den pris , du tilbydes. De kommer til at lægge en masse pres på dig på dette punkt . Bare husk , at disse ikke er dine kammerater eller dine venner . Stå fast . 7 ud af 10 gange , vil lederen tillykke med snu forhandlingsevner , ryste din hånd og fortælle dig , at du har en aftale . De øvrige 3 ud af 10 gange , vil de vende ned dit tilbud og lad dig gå. I omkring halvdelen af de 3 ud af 10 gange , vil de derefter køre udenfor til dig og forsøge at " tale noget fornuft " ind i dig . Stå fast . Du er ved at få din måde . Må ikke rokke , og du vil højst sandsynligt ende med at vinde .

gode råd og advarsler


 • Remember for at bestille dine handelen før du tager den i, og stå fast på handel-i værdi !
 • Dette er kun for folk, der er klar til at købe!


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan købe forliste & reddes biler
  hvordan man kan bedømme betingelse af en brugt bil
  hvad er forskellen mellem en Acura TL & tl tech ?
  hvordan man finder en geo metro motor
  hvordan man kan forhandle den bedste pris ( god aftale ) for en ny honda
  hvordan man kan forhandle køb af en bil med en rabat
  Hvordan køber jeg en ny bil med ingen kredit til rådighed for mig ?
  hvordan man kan forhandle køretøjets pris
  hvordan man finder nye bilpriser
  hvordan man kan købe en tidligere leaset bil til Nissan