hvordan man får en titel på en bil med kun en regning på salg

hvordan man får en titel på en bil med kun en regning på salg

Når du køber en bil fra en individuel sælger du typisk udfylde en slutseddel med den pågældende sælger . Lovforslaget om salg er lovligt bevis for ejerskab af køretøjet . Normalt sælger underskriver over titlen for køretøjet så godt. Hvis du ikke fik en titel med din regning for salg , kan du stadig være i stand til at få en titel på bilen i din tilstand . Nogle stater tillader titler en bil med kun en slutseddel , når visse betingelser er opfyldt

Du skal bruge: .
Duplicate titel form


1
Check . med din tilstand DMV for at se, hvilke oplysninger der kræves om en regning på salg . Typisk krav omfatter sælgers navn og adresse , købers navn og adresse , købsdato , købspris og køretøjet detaljer . Og det skal være underskrevet af både sælger og køber.
2 .
spørge sælgeren , hvis køretøjet sidst blev titlen på din tilstand . Hvis dette er tilfældet, vil du typisk kunne få en titel på bilen med blot en regning på salg . Nogle stater kræver andre betingelser skal være opfyldt , såsom i Nevada , hvor køretøjet skal være mere end ni år gammel og ikke har en pant på det . Din tilstand DMV kan give dig den særlige krav til din tilstand .
3 .
Ansøg om en ny titel i dit navn ved at udfylde en "Ansøgning om Duplicate Titel " form og sende den med slutseddel på dit lokale DMV kontor . Lovforslaget ved salg skal være en original og ikke en kopi . Du skal betale et gebyr for de dublerede titel, som varierer fra stat .

gode råd og advarsler


 • Nogle stater tillader ikke, at titler på en bil med kun en slutseddel , hvilket betyder, at sælgeren skal ansøge om et duplikateksemplar titel og derefter underskrive den over til køber .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan læse en Dodge VIN-nummer
  hvordan man kan se, om en pioner er en ls eller en lt
  tips til at få den bedste pris på en ny bil
  negative virkninger af hybridbiler
  hvad er farerne ved ombyggede biler ?
  hvad er den bedste måned at købe en bil ?
  hvordan man kan afgøre forhandler omkostning for en bil
  hvordan man kan forhandle , når de køber en brugt bil
  hvordan du køber en bil fra kina
  hvordan man kan finde fabrik til forhandler incitamenter