hvordan man forebygger kilometertæller svindel

hvordan man forebygger kilometertæller svindel

Generelt kunderne har brug for nogle kundskaber for at undgå at blive en forhandler bedrageri offer . De har brug for at vide hvordan de skal agere , og hvad de skal spørge forhandlerne , når de ankommer til bilforhandler . Her er nogle tips, der vil være lidt nyttigt, når der beskæftiger sig med bilforhandlere for at forhindre kilometertæller svindel
1 .
Undersøg køretøjet nøje for at sikre , at dets faktiske tilstand svarer til kilometertal , der er angivet i kilometertæller .
2 .
Hvis du tror det køretøj du vil købe er blevet malet , skal du søge for de dele , der er blevet udskiftet . Paint er undertiden anvendes til at dække de ældre dele , hvilket giver bilen en nyere look .
3 .
Kig i venstre dørkarmen såvel som inde forreste venstre vindue , under emhætten , i handskerummet eller i bagagerummet for vedligeholdelse og olieskift /glidecreme klistermærker , der kan indeholde nøjagtige kilometertal oplysninger .
4 .
Hvis du overvejer at købe en bil reklame eller repræsenteret som en del af en flåde så skal du være forsigtig . Vær på vagt over for disse køretøjer , især hvis kilometertæller viser lavt kilometertal .
5 .
Tallene på kilometertælleren sporvidde , bør tilpasses korrekt . Fejljusteret , eller skæve tal kan være et tegn på kilometertæller manipulation .
6 .
Bed bilforhandler til at give dig en skriftlig redegørelse for de faktiske kilometertal offentliggøres på kilometertælleren på købstidspunktet . Hvis de nægter at give dette dokument , kan du allerede har et krav efter den sandhed i Mileage loven.


Relaterede artikler


hvordan man kan købe en bil af studehandler
hvordan man kan maksimere kontanter for clunkers
hvordan man kan købe en ny bil , lastbil eller SUV
hvordan man kan spare penge på en ny bil
en prøvetur tjekliste for nye biler
hvordan man finder en Range Rover Supercharged til den rigtige pris
hvordan man kan købe en brugt knallert scooter online
hvad er forskellen i jeepen modeller ?
Grand Cherokee Laredo vs begrænset
hvordan man kan købe en bil på ebay