hvordan man kan afgøre , hvad der er en god pris , når de køber en bil

hvordan man kan afgøre , hvad der er en god pris , når de køber en bil

Hvis du er i markedet for en ny bil , og har været forsker priser , du sikkert ved, at priserne for den samme bil kan variere fra forhandler til forhandler . Hvad du betaler for din nye bil kunne være meget mere eller meget mindre end hvad en anden kunne betale . Ved at gøre lidt forskning om, hvad en bil er værd , og den gennemsnitlige prissætning af køretøjets du er interesseret i , kan du oprette en god pris interval for det pågældende køretøj og gå ind i en forberedt forhandler
1 .
Find True Kursværdi ( TMV ) pris på et køretøj af Edmunds . Vælg fabrikat , model og år for den bil, du er interesseret i at købe . Vælg en stil , som " base " eller LS , "for at få TMV pris rapport. TMV pris Rapporten viser den gennemsnitlige nationale pris betalt for bilen og den gennemsnitlige pris i dit område . Cars Direkte tilbyder en lignende service .

2 .
Få gratis tilbud til den bil, du er interesseret i fra Yahoo Autos , Faktura forhandlere , Edmunds og Biler Direct . Igen , skal du indtaste mærke, model og år for den bil, du ønsker at købe . Citater på disse websteder er undertiden tilbydes fra flåden ledere på en forhandler , der er typisk i stand til at tilbyde lavere priser end forhandler 's salgsstyrke . Sammenlign alle de citater at afgøre, hvem der er at tilbyde den bedste pris .
3 .
Besøg NADA rådgiver og klik på " Pris og Information " link . Indtast dit postnummer når du bliver bedt , og vælg den bil, du er interesseret i at købe fra listen af køretøjer . NADA Guides giver dig en generel tilbud på dit område .
4 .
Check med virksomheden , at du arbejder for eller nogen klubber eller organisationer , som du har et medlemskab for at se om de får rabat priser på køretøjer . Nogle virksomheder , især store , nationalt anerkendte virksomheder , har rabat omhandler bilproducenter , som strækker sig til ansatte . Ligeledes , organisationer sommetider lave den samme type tilbud .

gode råd og advarsler


 • tilbehør, der er medtaget i basen , LS og andre køretøjer stilarter er ikke ensartet for hver fabrikat og model af bil . Tilføjelser , som er lavet til opgraderede køretøjer variere fra producent . Hvis du ikke er sikker på, hvilken stil bil, du ønsker at købe , kan du sammenligne alle de stilarter til rådighed i en bestemt mærke og model ved at vælge " Vis Alle typografier . "
 • Hvis du ikke er sikker som fabrikat og model af bil, du ønsker at købe , kan du sammenligne biler kilometertal , pålidelighed og andre faktorer på en gennemgang hjemmeside , såsom ConsumerReports. org , CarandDriver. com eller Motor Trend. com .


 • Relaterede artikler


  hvordan man får leverandøren rabatter på en ny gm køretøj
  hvordan man kan finde pålidelige brugte biler for teenagere
  spørgsmål at stille , når de køber en brugt bil
  ulemper ved hybridbil batterier
  hvordan man kan kvalificere sig til kontanter til clunckers program
  hvordan du søger nummerpladerne
  bmw 550 vs 545
  hvordan man får en gratis bil historie rapport
  hvordan man kan købe og sælge repareres biler til en fortjeneste
  hvordan man kan modtage oplysninger om et køretøj med VIN- nummer