hvordan man kan forhandle for at købe en bil

hvordan man kan forhandle for at købe en bil

Lejlighedskøb shopping er meget vigtigt for husholdninger på et budget , især når shopping til en ny bil . Før du går ud bil shopping , skal du erhverve de forhandlinger teknikker , der vil hjælpe dig med at få et bedre tilbud på din nye bil og undgå de argumenter, der bil sælgere bare ikke vil gå efter. Hvis du gør dit hjemmearbejde , og tage lidt tid at lære den bedste forhandlingsposition teknikker , vil din nye bil koster mindre
1 .
Start lejlighedskøb jagt tidligt . Hvis du venter , indtil den bil, du kører helt bryder ned, vil du ikke være i stand til at forhandle prisen på din næste bil .
2 .
afgøre, hvad slags bil du ønsker at købe , før du besøger bilforhandlere . Vide, omtrent hvor meget den type bil, du ønsker , er værd . Forskning bilen online , og bruge de Kelley Blue Book , der ligger i afsnittet Ressourcer nedenfor for at se sin værdi .
3 .
Undgå at blive alt for åbenlyst om din overenskomstforhandlinger teknikker . Får aldrig udadtil defensive , og ikke fremsætte erklæringer , der kan true eller fornærme sælger . Efter at have besluttet om den bil, du ønsker , lade som du stadig ikke besluttet , og tænker på et par af bilerne på partiet , eller måske endda på en anden forhandler .
4 .
Forstå at Du skal muligvis gå væk . Du kan altid finde en anden bil , men når du underskriver papirer , du sidder med den aftale du har lavet . Hvis sælgeren mener , at du virkelig villig til at gå væk fra den aftale , vil han bringe prisen ned , hvis han kan .
5 .
Husk at faktor i gebyrer, der gælder for udgifterne til bilen . Disse gebyrer er typisk medtaget af forhandlere til at betale for ting som reklame omkostninger og papirarbejde . Altid spørge sælgeren at give afkald på disse gebyrer , og hvis hun ikke kan bede hende om at give dig noget for at udligne denne pris , såsom gratis eller nedsatte service .
6 .
Vær ærlig med forhandleren . Må ikke holde negativer for dig selv . Sælgeren vil være meget positiv og entusiastisk og at kunne gøre det vanskeligere at virke negativ . Men hvis du forklare hvorfor du er tøvende over bilen, sælger vil højst sandsynligt give dig et bedre tilbud .
7 .
undgå at give sælgeren et beløb , du ønsker at betale for månedlige betalinger . De sælger kan som regel få dig denne pris , men oftentimes , vil du ende med at betale ud af bilen for et ekstra år eller mere . Hold samtalen fokuserede på prisen for bilen. Så , når en pris er tilbudt , kan du snakke om månedlig betaling muligheder .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du får en meget god pris på en Trade-In , før du putter den i handlen . I mange tilfælde vil du være i stand til at tjene flere penge, hvis du sælger din gamle bil privat .


 • Relaterede artikler


  den bedste kompakte biler til gas kilometertal
  hvad er omfattet af Fords nye bil garanti ?
  hvordan man kan shoppe effektivt for en bil
  hvordan man kan spare penge på din bil køb ved hjælp aaa
  hvordan man kan forhandle en bilkøb
  hvordan man får leverandøren rabatter på en ny gm køretøj
  hvordan man kan købe bank repossessed biler til salg
  hvordan man får en aftale om en ny bil
  10 sikreste biler
  hvordan man kan rapportere udvidede auto garanti svindel