hvordan man kan forhandle med en bilforhandler

hvordan man kan forhandle med en bilforhandler

Her er et par forhandling strategier og tips til at sikre du får den bedste bil for dine penge og undgå at blive offer for forhandler bedrageri
1 .
tage dine chancer
Forhandling med en bilforhandler er langt nemmere end de fleste mennesker tror . I modsætning til den gængse opfattelse , hvis du er uenig med forhandleren om pris, vil du ikke blive smidt ud af forhandleraftalen . Sælgeren er næsten aldrig tilladt at blive enige om en endelig købspris alligevel , så du skal ikke tøve med at sende ham til en leder til at bede om en lavere pris .
2 .
kommer forberedt
Conduct nogle forskning for at finde den mest retfærdige pris for din mål bil . Selvom du ikke kan få den præcise værdi , vil det sandsynligvis være betydeligt mindre end det beløb, som forhandleren skal reklame . Du kan også bruge " hvordan man kan forhandle " guider til håndtering af salgsrepræsentanter . Dette vil hjælpe dig med at reducere ikke kun bilens-opkøb stress , men også den samlede pris du skal betale for det .
3 .
Gør dit hjemmearbejde
Det vigtigste aspekt af en bil søgningen er at sikre, du gør dit hjemmearbejde . Sammenlign værdien af din målgruppe bil , der tilbydes af forskellige forhandlere og sørg for at det ikke har nogen større mekaniske problemer , at forhandleren ikke er nævne . Hvis den bil, du ønsker at købe , er ordentligt undersøgt og kontrolleres , vil du ikke kun har signifikant færre problemer med bilen efter købet , men en større chance for at undgå bilforhandler svindel .


Relaterede artikler


de bedste brugte bil hjemmesider
forskelle mellem gas og diesel -motorer
hvordan man kan købe en by bil
hvordan man kan give indskud , når de køber brugte biler
Forskellen mellem Acura NSX & the honda NSX
hvordan du køber til din første bil
hvordan man kan sammenligne brugt autos
hvordan man titlen en bil som en gave til et barn
forskellen mellem bilmotorer & jetmotorer
hvordan man kan få de bedste tilbud at købe en ny bil