hvordan man kan købe biler direkte

hvordan man kan købe biler direkte

Du kan købe biler direkte ved at gøre brug af værktøjer til rådighed på internettet . Takket være de mange oplysninger om prisfastsættelsen og forhandler websteder tilgængelige , kan du foretage en uddannet beslutning og arbejde på at finde den bedst mulige pris , selv om det er på en forhandler hundreder eller tusinder af miles væk . Bilsalg købe programmer kan endda hjælpe dig med at arrangere forsendelse til få køretøjet til din hoveddør . Selv om køb af biler direkte lyder simpelt , er det vigtigt at sørge for der er ingen uventede vejspærringer , som påvirker dit køb .
1 .
Vælg dit køretøj . Det første skridt til at købe en bil direkte er at vælge den bil, der passer bedst til dine behov . Selv hvis du planlægger at købe en bil direkte over internettet , skal du være parat til at besøge forhandlerne og beskæftige sig med sælgere for at gennemføre testkørsler .
2 .
Forskning prisoplysninger . Websteder som Biler Direct , Edmunds og Auto Trader giver nye og brugte biler prisoplysninger . Vær sikker på at fastsætte en indikativpris , som du planlægger at betale for et køretøj . På en ny bil , bør du sætte et mål pris, der er på eller lidt over den fakturerede pris , baseret på aktuelle markedsforhold . Edmunds tilbyder en ægte markedsværdi prissætning funktion, der giver et mål pris baseret på fakturaprisen og aktuelle transaktion priser i dit område . Når du har indstillet en indikativpris , skal du notere det , når du kontakter forhandlere .
3 .
Kontakt forhandlere . Tjenester som Biler Direkte og Autobytel tilbyde online bil købe programmer, der kan sætte dig i kontakt med forhandlere rundt om i landet , der tilbyder upfront prissætningen for deres Internet kunder . Når du kontakter en forhandler med et direkte køb service , forventer at modtage detaljerede citater fra forhandlere inden for 24 timer. Du vil finde et udvalg af priser og udstyrspakker citeres i citationstegn, så velkommen til at kontakte hver enkelt forhandler for at anmode om en revideret citat baseret på den eksakte indstillinger, du er på udkig efter .
4 .

Sammenlign citater . Når du får tilbud , der afspejler de faktiske resultat før priserne på køretøjer med din foretrukne udstyr , sammenligne tilbud og vælge den, der er tættest på eller under dit mål pris . Hvis ingen af de citater er tæt , for at kontakte forhandlere via e-mail eller telefon forhandle en bedre pris . Hvis du bruger en service som Edmunds til forskning sande markedsværdi , skal du ikke bekymre dig om dit tilbud bliver urimelig ; ægte marked prissætning omfatter en rimelig fortjenstmargen for forhandleraftalen , mens du stadig giver dig en hel del
5 <. br >
Vælg en forhandler . Før indforstået med at købe en bil , så tænk om eventuelle ekstra omkostninger , der kan være forbundet med din transaktion . For eksempel , hvis den laveste citat er en forhandler , der er langt væk , kan du være i stand til at få en lavere samlet pris andre steder , når du faktor i de nødvendige forsendelsesomkostninger. Når du finder den bedste samlede værdi overvejer shipping og eventuelle rejseudgifter , er enige om at transaktionen . Vær sikker på at få en købers ordre ved skriftlig henvendelse til forhandleren faxes eller e-mailes til dig . Hvis det er nødvendigt , underskrive og acceptere købers bestilling og fax den tilbage til forhandleraftalen .

gode råd og advarsler


 • Hvis du køber en brugt bil direkte eller har planer om køre en ny bil mange miles hvert år , så spørg forhandleraftalen om garanti muligheder. Du kan være i stand til at finansiere eller betale kontant for en udvidet garanti , der kan holde dit køretøj pålideligt på vej i de kommende år .
 • producenter som Hyundai , Kia og Volkswagen tilbyder første gang køber programmer, der tilbyder garanterede kredit godkendelse for de seneste college kandidater, der har fuldtidsbeskæftigelse eller et tilbud om beskæftigelse . Disse programmer omfatter også rabatter , der kan spare dig flere penge på dit næste køb . Vær sikker på at bede hver forhandler du kontakte om disse programmer . Se også med forhandleraftalen om ejeren loyalitet tilbud , som de nuværende ejere af bestemte mærker også kan være berettiget til yderligere rabatter .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan købe en brugt bil på en gsa auktion
  hvordan man kan købe en brugt Ford Focus
  hvordan man kan købe en brugt Lexus GS300
  tips til at købe en brugt bil på auktion
  hvordan man finder en BMW på CarMax
  hvordan man finder en bil ejer af VIN-nummer
  hvordan man købe en bil fra en turistbureauet
  hvordan man får en Carfax historie rapport gratis
  hvordan man kan identificere en skadet bil
  hvordan man kan købe en helt ny bil