hvordan man kan købe biler på auktion i Massachusetts

hvordan man kan købe biler på auktion i Massachusetts

Massachusetts beboere , ligesom de fleste andre stater , har mulighed for at købe biler på auktion. På en auktion , er der en chance for, at du kan få en meget pænere bil til en langt billigere pris, end du kan , når de køber en bil på en forhandler . Men , når de køber en bil på en auktion , der er et par ting, du skal holde øje med
1
.
Find auktion lokaliteter og andre oplysninger ved at besøge Massachusetts bilauktioner side af CarBuying. us ( se linket i Resources nedenfor ) . Du kan også tjekke din lokale avis . Sørg for, at en auktion omfatter biler før forfald.
2 .
Besøg auktionen websteder, før deltage . Hvis det er muligt , at få vist de biler, der vil blive solgt . Vælg den bil, du gerne vil byde på grundlag af de oplysninger .
3 .
Skriv ned hver bils VIN -nummer, der bør gives . Du kan kontrollere dette nummer mod VIN af bilen på auktionen for at sikre, at det er den samme bil . Også , tjek hver bil, du overvejer i Kelley Blue Book , NADA guide eller Edmunds bog at se, hvad bilen er værd . Dette vil hjælpe med at beskytte dig mod overbud .
4 .
Vær opmærksom på , at biler, der sælges på Massachusetts auktioner sædvanligvis sælges "som beset ". Dette betyder, at hvis noget går galt med bilen , er du stak med det . Auktionshuset er juridisk beskyttet , og du vil ikke få dine penge tilbage . Derfor er du nødt til at stole på dine instinkter . Hvis du ser en bil i person og har andre tanker , må du ikke byde på den .
5 .
Hvis det er tilbudt , at betale gebyret , der sikrer visse dele af bilen , såsom motoren , i 30 dage. Ikke alle Massachusetts auktioner vil tilbyde denne garanti , men hvis de gør det, drage fordel af det . På den måde kan du tage bilen til en mekaniker efter at købe det , og hvis der er nogen problemer med den garanterede dele, du kan få dine penge tilbage .
6 .
Husk at tage højde for købersalæret at byde på en bil . Købersalæret er et gebyr til auktionshusene , normalt 5 eller 10 procent af den endelige pris på bilen .
7 .
Vær parat til at betale for den bil, du køber hos en Massachusetts auktion . Auktionen hjemmesiden skal lade dig vide, hvad den foretrukne metode til betaling . Dette er normalt ved personlig check eller bankcheck . Når du bruger en personlig check , sørg for at have penge nok på kontoen til at dække det . Du bør også medbringe din identifikation , helst et kørekort .
8 .
Ankomst til auktionen tidligt , og tjek bilerne du planlægger at byde på . Sørg for, VIN numre svarer til numrene , der blev givet online . Tjek tilstand af bilen for at sikre, du stadig ønsker at byde på den .

gode råd og advarsler


 • eneste bud på biler til en Massachusetts auktion , når titlen er der , og du kan modtage det den dag . Dette vil hjælpe med at beskytte dig mod svindel eller at købe en stjålet bil .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan købe en bil med dårlig kredit nu
  hvordan man får en erstatning oprindelsescertifikat for en vw
  auto afskrivningsregler
  hvordan man undgår at købe en citron
  ading1a " u003e hvordan man kan købe dig en brugt bil u003c / h4 u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e lære tricks til at spare penge
  hvordan man kan bryde i en ny motor
  hvordan man kan finde pålidelige brugte biler under 2000 dollars
  matrix Rtg vs Mazda 3
  hvordan man får en bil lån med dårlig kredit
  hvordan man finder ud af, hvor meget moms en skylder på en bil