hvordan man kan købe en bil til min non-profit organisation

hvordan man kan købe en bil til min non-profit organisation

Hvis du kører en nonprofit organisation , kan du bruge en firmabil . Købe en bil til en nonprofit er ikke så simpelt som at tage organisationens checkhæfte ned til en lokal bilforhandler og skrive en check til en ny bil . Almennyttige organisationer har en bestyrelse , der har til at godkende store udgifter , såsom at købe en ny bil for organisationen . Dette skyldes det faktum , at IRS stramt regulerer forretningspraksis nonprofit organisationer . Hvis din organisation virkelig behov for at købe en bil , kan det gøres .
1 .
Lad tilhængere vide, at du er på udkig efter en bil for organisationen . Vær specifik med , at du er på udkig efter , og hvad du har brug for. Folk kan donere biler til nonprofits og få en skattemæssig afskrivning . Du kan få heldige og har netop den bil, du har brug doneret til organisationen . Hvis ikke , skal du være i stand til at vise bestyrelsen, at du i det mindste forsøgte at få bilen som en donation .
2 .
skabe et solidt forslag til hvorfor du har brug for bilen og den type bil , der er nødvendig for bestyrelsen. Deres forslag bør vise et reelt behov for bilen . Omfatte oplysninger om , hvor meget du forventer at bruge til at købe bilen , hvor meget du forventer årlige vedligeholdelse , der skal og andre relaterede omkostninger . Se efter de mest lav vedligeholdelse køretøj du kan , så du kan minimere omkostningerne .
3 .
omfatter udgifter til at købe bilen i det årlige budget . Når du præsenterer budgettet til bestyrelsen , vise dem Deres forslag til at påvise behovet for bilen . Du kan kun købe en bil for organisationen , hvis bestyrelsen godkender det som en del af budgettet . De kan kun godkende en lavere beløb end det, du beder om. Hvis det er tilfældet , vil du nødt til at købe en bil , der opfylder det budgetterede beløb .
4 .
Tag din dokumentation for skattefrie status med dig , når du køber bilen . Dette vil forhindre dig i at skulle betale moms ved køb af køretøjet. Hvis du køber bilen direkte fra en enkeltperson, så vil du vise dette bevis , når du går til at registrere bilen . Hvis du køber fra en forhandler , vil du vise sælger beviset , før du tilmelder nogen papirarbejde . Husk at medbringe den skattemæssige ID-nummer for tilrettelæggelse og bevis for din myndighed til at handle på vegne af nonprofit organisation , som noget på brevpapir med angivelse af din myndighed .


Relaterede artikler


hvordan man finder den forhandler pris på en ny bil
om miljøvenlige bil forlygte designs
hvordan man kan afgøre , hvor mange dage du er nødt til at returnere en ny bil
fordele og ulemper ved at eje en hybrid bil
hvordan man kan købe en kørestol varevogn
hvordan man får en $ 4.500 kontant kredit for din gamle clunker
hvordan man kan afgøre, hvor meget bilen betaling du har råd til
hvordan man kan finde penge til clunkers
hvordan man kan forhandle bilpriserne med en privat ejer
hvordan man kan købe brugt Chevy trucks