hvordan man kan købe en brugt bil ( checkliste )

hvordan man kan købe en brugt bil ( checkliste )

Køber en brugt bil kan være meget spændende , især hvis det er din første bil . Køber en brugt bil kan også vise sig at være et mareridt , hvis du ikke er forsigtig og er ikke sikker på hvad du skal kigge efter . Jeg har købt en hel del brugte biler , og fra min erfaring, jeg troede, jeg ville dele med dig nogle tips og ting at se til , når de køber en brugt bil

Du skal bruge: .
papirhåndklæder
CD disk .
pen og papir .
lille lommelygte .


1 .
Internettet er et fantastisk værktøj , når man tager de første skridt til at købe en brugt bil . Du kan søge mange steder, der har brugte biler i dit område . Dette vil give dig mulighed for at indsnævre din søgning , før du rent faktisk går ud for at tjekke en bil i person . Der er mange steder , hvor du kan få historien om brugt bil , før du går ud at kigge på partierne .
2 .
Når du har fundet en bil, som du er interesseret i at købe det tid til at gå tage et kig for dig selv . Du kommer til at ønsker at bringe med dig en pen et papir til at tage noter på bilen , at nogle papirhåndklæder tjekke for væsker , og en CD at kontrollere, om cd-afspilleren virker .
3 .
Den første ting , du ønsker at gøre , når man ser på brugt bil gør en gåtur rundt . Tjek hele kroppen af bilen . Du ønsker at holde øje med eventuelle rust eller organ skader . Husk, at selv en lille smule rust eller organ skader kan udvikle sig til et større problem ned ad vejen . Eller hvis du ikke er alt for berørt af rust eller en smule af kroppen skader, du kan bringe det op , når forhandlingerne om prisen . Det er sandsynligt, du kan få prisen til at gå ned .
4 .
Kontroller dækkene . Nogle ting at kigge efter , er at kontrollere, om alle dæk er de samme. Er de et godt mærke ? Virkelig tjekke slidbanen og slid på dækket . Tjek trykket på dækkene , skal du sørge ingen af dem er at miste luften . Hvis ét dæk er betydeligt lavere end i de andre er der en god chance for , at dækket har en form for langsom udsivning . Er du nødt til at erstatte dem snart ? Check for revner i dæk og tage notater af alt .
5 .
Tjek interiør . Kig nøje på slid på sæderne . Er der river eller brænde huller i sæderne ? Kontroller alle sikkerhedssele for at sikre, at de fungerer korrekt . Også , tjekke alle døre . Sørg for at alle døre åbne frit og er ikke fast i alligevel . Tjek for enhver form for muggen lugt i bilen . Enhver form for muggen lugt er normalt et tegn på , at bilen er lækker eller anden form for vand eller andet sted .
6 .
Tænd bilen på . Kontroller alle Dash indikatoren lyser . Kig efter eventuelle kontrol af motor lys , bryder lys , eller ABS lys . Hvis disse lys ophold på efter at bilen er tændt , du ønsker at få en komplet diagnostisk , før de køber . Disse problemer kan være yderst bekostelig i fremtiden . Check alt, hvad der er elektrisk . Elruder , varme , AC , og i radioen.
7 .
Når du har tjekket det indvendige skridt tilbage uden for bilen . Tænd forlygterne , skal du sørge for alle blinklys og bryde lyset virker . Kontrollér bag på bilen og lytte til lydpotten . Kontroller at se om det giver slukket kraftig røg .
8 .
Check under kølerhjelmen . Dette er sandsynligvis det vigtigste skridt i at købe en brugt bil . En bil kan se perfekt på ydersiden og har faktisk en dårlig motor . Tag dit papir håndklæder og tør rundt i toppen af motoren , så sørg for der er ikke en masse olie over det hele . Kontroller, at olien er ren og fuld . Brug din flash lys til at inspicere ledninger og elektriske forbindelser . Se efter tegn på korrosion på batteripolerne . Check kølevæsken . Kontroller transmission og bryde væske .
9 .
Når du har gjort dit inspektion og taget ned alle dine noter tage bilen til en prøvetur . Få en fornemmelse for, hvordan bilen kører . Test pauser og speederen . Det er en rigtig god idé at tage det på motorvejen for lidt . En bil kan køre godt på sidegaderne , og så finde ud af det er forfærdelig afhente kommer på fri måde . Husk at spænde op og være sikker . . .

gode råd og advarsler


 • Husk at bruge dine noter , når der rent faktisk køber bilen . Bring det hele op , at du havde betænkeligheder ved . Fra min erfaring , nøjes aldrig for prisforlangende . Det er sandsynligt, du kan få mindst et par hundrede off .


 • Relaterede artikler


  Fakta om økonomi - venlige biler
  hvad er en bil slutseddel ?
  gm turbo 350 vs turbo 400
  negative virkninger af hybridbiler
  hvad er en bil titel ?
  hvordan man kan finansiere en ny bil
  hvordan man kan få op til $ 4.500 rabat på din gamle bil slutter snart
  hvordan man finder en brugt bil
  hvordan man kan købe en brugt bil
  hvordan man kan købe en Honda Fit