hvordan man kan købe en brugt bil, der er ikke en citron

hvordan man kan købe en brugt bil, der er ikke en citron

Køber en brugt bil, der er ikke en citron vil lære dig tips til at købe et køretøj, der vil vare ved.
Hvis du er i markedet for en brugt bil , så at vide, hvordan man identificerer en citron er afgørende .

Denne eHow artikel vil lære dig , hvordan du øje på tegn på en citron og undgå at spilde dine penge .
Køb en brugt bil behøver ikke at være en frygtelig oplevelse --- Her er hvordan man får det gjort

Du skal bruge: .
Brugt bil tjekliste
Udklipsholder med liste .
Pen .
Lommelygte .
Handsker .


1 .
Køb en brugt bil med en tjekliste vil undgå en masse hovedpine . ( Din tjekliste bør omfatte motor , transmission , bremser , dæk osv. ) Medbring et ark papir , clipboard , pen og lommelygte til forhandleren . Brug gummihandsker til at beskytte dine hænder mod olie og fedt .
2 .
identificere den type brugt bil , du ønsker at købe og besøge forhandleren med en ven . ( Køb aldrig en brugt bil alene ; altid tage nogen med dig . ) Din ven er der for at minde dig om ikke at købe en citron . Lyt til hans /hendes råd .
3 .
Start motoren på den brugte bil , og lad den køre i et par minutter . Åbn hætten og lytte til motoren . Prøv at identificere lyde , der indikerer det er en citron . For eksempel , har du hører nogen banke eller hvæsende ? Du behøver ikke at være en mekaniker til at vide, om en bil lyder slemt . Stil spørgsmål som : "Hvad er det for en lyd ? Er dette en citron ? "
4 .
Prøvekør den brugte bil til at undgå at købe en citron . Kør altid på lokale gader og veje . Brug dreje signaler, horn og lys . Selv om det er ikke regner , teste vinduesviskerne ! Hvis forhandleren siger, at du ikke kan prøvekøre den brugte bil , så lad det samme.
5 .
Efter hjemkomsten til forhandleren , kontrollere dækkene på den brugte bil . Kravle på jorden og kigge under brugt bil . Søg efter tegn på, at bilen var i en ulykke . Spørg forhandleren, hvis du vil være i stand til at tage bilen til din mekaniker før du køber brugt bil .
6 .
Check for at se det VIN-nummer er placeret på indersiden af bilens . Hvis du opdager , at en del af den brugte bil er mangler VIN-nummer , så er der en god chance for det var i en ulykke . Spørg forhandleren om det .
7 .
Køb aldrig en brugt bil på dit første besøg . Tror ikke forhandleren , når han siger , "Det vil ikke være her , hvis du venter til i morgen . "Der er forhandlere på hvert hjørne og biler i hver parti . Hvis du virkelig gerne bilen , fortæller forhandleren , og han vil holde det for dig . Hvis nogen ikke købe det den dag , så bare begynde at lede efter en anden brugt bil .


Relaterede artikler


hvordan man kan finde repo biler til salg
hvordan man kan købe en scooter hjelm
hvordan man kan købe en bil , spare penge , og ikke får snydt
hvordan man finder biler på faktura prissætning
hvordan man kan shoppe for bilforsikring
definition af bilindustrien vin nummer
hvordan man kan finde præcis kontanter for clunkers oplysninger
læder bil interiør vs klud bil interiør
hvordan man kan kontrollere historie brugte biler i Irland
problemer med bmw mini