hvordan man kan købe ødelagte biler

hvordan man kan købe ødelagte biler

Der er mange biler sælges hver dag, der er ofre for en ulykke . Forsikringsselskaber og jordarbejdsentreprenører værfter tilbyde disse køretøjer til salg til alle, der ønsker dem . Nogle af disse køretøjer anvendes til reservedele til reparation andet køretøj , og nogle af dem er repareret og solgt til forbrugerne . Der er mange grunde til at købe en genopbygget bil , men burde du vide, at du køber en bjærget vrag på købstidspunktet . Det er grunden til, at et køretøj historie rapport er et værdifuldt redskab

Du skal bruge: .
internetforbindelse.
Telefonbogen.
Trailer.
Truck .


1 .
Find et køretøj auktion . De fleste større byer har køretøj auktioner denne funktion ødelagt køretøjer . Forsikringsselskaber ofte kontrakt med disse auktionshuse for at sælge vragene . Find en auktion i din lokale telefonbog eller på internettet . Du kan endda spørge en velrenommeret Body Shop som til auktionshusene placering . Forsikringsselskaber kan også være værdifulde ressourcer til at få denne information. Husk , at ikke alle auktioner er åbne for offentligheden.
2 .
Bestem , hvad du ønsker . Har en god id¨¦ om , hvad du leder efter inden han kom en auktion . Leder du efter reservedele til at reparere et køretøj eller er du på udkig efter en bil til at fastsætte og returnere det til vejen ? Vær opmærksom og realistisk med dine evner og mekanisk knowhow . Ofte et vrag vil have mange ting galt med det , der ikke er synlige ved første kig . Vær grundig i dine præ-auktion inspektion .
3 .
Køb køretøjet . Når auktionen er begyndt , og bilen er i auktionen ringen , byde op til det højeste beløb, du er parat til at betale . Det er altid en god idé at have et andet eller tredje køretøj af interesse , hvis der er for stor interesse i bilen , du er ude efter , og prisen er bud ud af din rækkevidde . Må ikke blive fanget i auktionen atmosfæren og byde for højt .
4 .
Tag dit køb hjem . Ved afslutningen af Deres succesrige bud , vil du blive bedt om at udfylde papirer og betale for dit køretøj . Mange auktioner vil hjælpe med lastning bilen til din trailer . Find ud af hvor at indlæse dine købte køretøj og opfylde auktionen medarbejdere i dette område . Når køretøjet er lastet på din trailer , sørg for at det er sikret , og alle løse dele er enten i bilen eller i din lastbil .

gode råd og advarsler


 • Har en idé om , hvad du vil betale for din nye bil . Auktionen miljø er beregnet til at vække dig til at betale mere , end du gerne ville.
 • Aldrig købe en bil , der ikke har en titel med det . Du kunne have en vanskelig tid at opnå en titel til den .


 • Relaterede artikler


  Forslag til forbedringer salg : honda vs acura
  hvordan man kan håndtere de juridiske spørgsmål af en citron bil
  hvordan man kan vælge de bedste cabriolet til dig
  sikreste biler under 15k
  de bedste sportslige biler med god gas kilometertal
  hvordan man kan finde den nærmeste zipcar
  hvordan du ændrer køretøjets titler
  hvordan man kan spare penge på bilauktioner
  hvordan man får brugt bil priserne på nye biler
  hvordan man kan købe en brugt bil og få den rigtige pris