hvordan man kan kontrollere vin på en gammel honda motorcykel

hvordan man kan kontrollere vin på en gammel honda motorcykel

Før du køber en brugt Honda motorcykel , bør du kontrollere køretøjets identifikationsnummer ( VIN ) i forbindelse med cyklen . Disse oplysninger kan fås ved henvendelse til sælgeren , eller fra selve cyklen , når du undersøger det . Det VIN er nøglen til et køretøjs historie, men stjålet eller svigagtig Honda motorcykler vil ikke have en VIN , der præcist rapporter bilens historie . Kontrollere VIN ved at sammenligne tallene over den korrekte Honda formatering af Vins , og sammenligning af VIN mod passende statens regnskaber .
1 .
Få 17- karakter VIN fra motorcykel sælger eller fra motorcykel selv . Den VIN er placeret forskellige steder på forskellige motorcykler , men vil sandsynligvis blive placeret på både højre side af rammen i nærheden styringen stilken , og på bagsiden højre kant af det bageste motor sagen .
2 .

Kontroller , at det første tegn i VIN kampe den formodede placering af motorcyklen 's fremstilling . A 1 eller 4 betyder motorcyklen blev fremstillet i USA , en 2 betyder Canada , 3 betyder Mexico , J betyder Japan , K betyder Korea , S betyder England , W betyder, at Tyskland og Z betyder Italien . Alle andre tal eller bogstav betyder , at motorcyklen blev fremstillet i et land , der ikke vært for en Honda motorcykel fabrik , hvilket betyder, at VIN er svigagtig .
3 .
Sørg for, at det andet tegn er brevet H. Denne holdning til bilens fabrikant , og H er tegnet for Honda køretøjer. Hvis det andet tegn er forskellige, er det sandsynligt , at VIN-nummer blev stjålet fra et andet køretøj .
4 .
Undersøg den 10. karakter VIN , som skal matche den model år Honda motorcykel . Koden starter ved nummer 1 , som udpeger produktion i år 1971 , og fortsætter sekventielt indtil 9 i året 1979. Koderne så starte med bogstavet A i 1980 , og fortsætte gennem alfabetet (uden I , O , Q , U og Z ) , indtil der sluttede på Y i år 2000 . De tegn derefter vende tilbage til numre , begyndende med 1 i 2001 og fortsatte til 9 i 202C , og som peger karakter vender tilbage til et brev igen med en , der repræsenterer 2010 .
5 .
Optag motorcyklens VIN , og kontakte Department of Motor Vehicles ( DMV ) i det land, hvor motorcyklen er angiveligt registreret . Se Ressourcer til en liste over kontaktoplysninger. Indberette VIN til DMV og bede om fabrikat og model af køretøjet i forbindelse med VIN . Mærke og model skal matche Honda motorcykel , og der bør ikke være rapporter om tyveri i forbindelse med VIN .


Relaterede artikler


Hvor meget skal jeg spare til at købe en bil ?
hvordan man kan vælge mellem en golf cart og et kvarter elektriske køretøj ( nev )
hvordan du med succes sælge din bil online
hvordan man kan købe en bil med en pant på det
skridt at tage , før de køber en bil
hvordan man kan købe en brugt Suzuki Grand Vitara
hvordan man kan forhandle for at købe en bil til en god pris
hvordan man kan fortolke citron loven i Californien
hvor meget at bruge for en brugt bil
hvordan man får den bedste pris på en ny bil