hvordan man kan passe på vand beskadigede brugte biler

hvordan man kan passe på vand beskadigede brugte biler

Motorkøretøjer , der er blevet beskadiget af vand kan give problemer for ejeren kort efter at køretøjet har tørret ud . Som luft udtørrer fugten begynder korrosion . Som korrosion skrider frem, komponenter, der til at mislykkes. Elektriske fejl er blandt de primære problemer at blive bemærket . Her er nogle ting at se til at undgå at købe vand beskadigede biler
1 .
bede om at se AFSNIT
Mange stater kræver , at køretøjets titlen " blive branded " på en sådan måde, at det udtrykker at køretøjet er blevet oversvømmet , meget på samme måde ville det være markeret , hvis det nogensinde blev brugt som en taxa , politi køretøj eller sælges som " bjærgning "eller " ombygget " . De to første er selvforklarende . De sidste er ikke helt så synlige . En bjærgning køretøj er som regel et køretøj , der har været en " total tab " til et forsikringsselskab på grund af uheld, brand , oversvømmelse , osv. Også kan disse køretøjer er blevet solgt som " repareres vrag " og er blevet restaureret til i mindst ligner den originale , men kan have andre problemer . De bliver ofte købt fra bjærgning værfter eller direkte fra forsikringsselskabet , ombygget og udbydes til salg . Disse køretøjer har " ombygget " titler . Vær på vagt over for køretøjer , der er markeret som nogen af disse typer . Disse køretøjer bør blive nøje overvåget af en betroet mekaniker , inden de køber .
2 .
BEMÆRK HEAVY PARFUME
Den eventuelle tilstedeværelse af parfumer ( eller andre " luftfriskere " ) kan være en indikation af et forsøg på at maskere muggent lugter .
3 .
FØLE for fugt
Tryk hånden ind tæpper under sæder-da det vil kræve plads flytning til effektivt at fjerne fugt der . Hvis der ikke er tæpper i kabinen , finde en kant af gummi foring på gulv og skrælle at afdække metal gulvet . Kig efter fugtighed , da det er temmelig svært for fugt at fordampe når fanget mellem stål og gummi eller vinyl . I bagagerummet , når ind i området bag begge baghjul ( hvis tilgængelig ) . Tjek reservehjulet lagerplads så godt. Vand vil samle sig i disse lave områder .
4 .
SE TIL mørke linier på stof
Vand linjer eller varemærker er oprettet på " højvande point " på stoffer. En fuldt optrukne linje er synlig langs enhver stof ( sæder , tæpper , loftsbeklædning , osv. ) , der har været udsat for vand og luft på samme tid .
5 .
SE for rust
Rust vil danne på alle stål overflade, der er umalet og udsættes for vand . Siden indersiden af bagagerummet aldrig bør udsættes for vand-rust findes der er et tegn på , at det var . Ligeledes skal enhver rust , der findes overalt i kabinen , der betegner vand kom i der også.
6 .
søge nye DELE
Vær særlig opmærksom på instrumentbrættet instrumentering . Hvis kilometertæller viser en utrolig lav værdi for år af køretøjet, kunne det tyde på , at instrumentpanelet eller hele instrumentbrættet blev erstattet på grund af vandskade .
7 .
FÅ ET KØRETØJ HISTORIE RAPPORT
Forhandleren eller producent kan have nogle af eller alle disse oplysninger til rådighed gratis . Carfax er en tjenesteyder vedligeholde en database over mange typer af reparationer og skader på køretøjer , for et beskedent gebyr . Du skal blot få VIN (det skal være godt synlige gennem forruden på førersiden instrumentbrættet) til slå op i databasen .
8 .
Shop At en velrenommeret forhandler
Hæderkronede forhandlerne undgå hovedpine af at sælge biler , der har tvivlsom historie . Forhandlerne er afhængige af deres gode ry for at bo i erhvervslivet . " Skuffet kunde " historier spredes langt hurtigere end " tilfreds kunde " historier gør , så de fleste forhandlere gør , hvad de kan for at minimere denne risiko .
9 .
BEMÆRK muggen lugt
Muggen lugt er tegn på fugt . Det er ikke usædvanligt, at ældre biler til at have nogle Mug-men pas på . Vandet kan have fået ind i et køretøj , hvis et vindue blev efterladt ned eller blev brudt . Rådnet metalplade omkring baghjulene eller bagrude kan forårsage en muggen lugt kuffert .


Relaterede artikler


hvordan man kan få den højeste gensalgsværdi for en bil
hvordan man kan forhandle prisen på en brugt bil
hvordan man får en titel til en bil fra ud af staten
hvordan man kan få en titel til en forladt bil
hvordan man kan undgå hul forsikring
hvordan man kan købe brugte politiet biler
automatgearkasse vs manual traktor - trailere
hvordan man finder den perfekte bil på ebay motorer
hvordan man kan betale kontant for din drømmebil
hvad er en bjærges bil ?