hvordan man kan vende biler

hvordan man kan vende biler

Nej, jeg taler ikke om flippe biler over . Im taler om at købe biler for billigt og så sælge dem til en lidt mere . Det er lidt som at bladre et hus , men du behøver ikke at have så mange penge

Du skal bruge: .
Computer
Internetadgang .
Printeren.


1 .
Først skal du nødt til at lære værdien af , hvad en bil er værd . Lige nu økonomien er perfekt til markedet for brugte produkter . Statistikker viser, at folk bare ikke købe den nye . Grab en kopi af den seneste Kelly 's blå bog og begynde at forske værdier . Du vil finde en forhandler pris og en privat sælger pris . Når du har har en god fornemmelse af værdien af den varme sælge biler i løbet af de seneste 10 år , er det tid til at gå videre til trin også.
2 .
Søg via online opslag hver dag . Der er mange private bilejere , der sælger deres biler under værdi . Mange ved bare ikke, hvad deres biler er værd . Når du støder på en bil, du kender , er mere værd end hvad sælgeren beder om , er det tid til at flytte ind
3 .
Ring til sælger og bede dem om bilen . Bed om at se bilen og aftal tid til at prøvekøre den . Drive den til din tillid til mekaniker 's butik og få ham /hende tage et kig . Når du har grønt lys , er det tid til at købe det .
4 .
altid tilbyde mindre end , hvad sælgeren beder . Må ikke gå så lavt du fornærme deres intelligens , men hvis du har gjort din bil værdi forskning , vil du vide , hvad du kan leve med . Ved at gå lavere de vil counter- tilbud , som regel en lidt mindre end deres oprindelige salgspris . Det er, når du er enig og skrive ud check . Sørg for, at de underskriver bilen over til dig ved at underskrive over titlen .
5 .
Nu hvor du har bilen , bør du allerede har det tilbage på markedet, og mærket op . Du ved , hvad det var værd , og hvorfor det var værd at . Kilometertal er ikke altid en god sælger punkt på brugte biler , medmindre det er under 100k . Fokus på features . Interiør betingelse , MPG , huld , dæk , stereo , cd , ac , soltag , møbelpolstring, motor opgraderinger , osv. Alt, hvad du ved, tilføjer værdi til bilen. Du vil blive pokkers at bilen så hurtigt , vil du blive overrasket over, hvor hurtigt de penge ruller i. Sørg for, at du forbliver i henhold til $ 5. 000 dollar rækkevidde . Dette er et godt udvalg , og mange mennesker tror noget af droppe et par G 's på et sæt hjul , plus du vil ikke have at finde et sted at opbevare bilen , indtil det sælger .


Relaterede artikler


bil køb forhandlingsteknik
hvordan man kan forhandle køretøjets pris
hvordan man kan finde ud af, om der er pant på din bil
hvordan man får en gratis udvidet garanti citerer hurtigt
betyder ’ sælges som er ’ gælder for citron loven ?
hvordan man kan slå en bilens værdi i Canada
hvordan man undgår en citron bil
hvordan man får et køretøj historie rapport
den bedste form for bil for at købe
hvordan man kan se, om en brugt bil har oversvømmelsesskader