hvordan man kan vide , hvis prisen er for høj på en brugt bil

hvordan man kan vide , hvis prisen er for høj på en brugt bil

Køber en brugt bil er som at handle for noget andet . Hvis forbrugeren er konsekvent villig til at betale den angivne pris , der gør alle de andre forhandlere i området holde deres priser på dette eller et højere niveau . Den angivne pris er hvad forhandleren ønsker at få , men en velinformeret shopper indser , at i modsætning til en detail-tøjforretning , der bilforhandlere bruges til folk forhandle en lavere pris for køretøjet , de selv forventer en smule studehandler . Der er måder til at forhandle den bedste aftale for en brugt bil , nogle af dem du behøver ikke engang at forlade komforten i dit eget hjem .

Du skal bruge:
Price Guide


1
Spørg dine venner , familie og naboer om velrenommerede bil partier i dit område . . Nogle sælgere er lettere at håndtere end andre . Et par forhandlere vil ikke gå ned på prisen på alle, og sælgerne skal overholde deres politikker
2
Shop online . kigge efter flere bilmodeller , at du ville være interesseret i indkøb og notere ned priserne . E-mail salgsafdelingen og spørge dem, hvad bundlinjen prisen ville være for det pågældende køretøj . Må ikke give dem dit telefonnummer , kun din e-mail -adresse . Mange salg dommerfuldmægtige vil citere en pris på telefonen bare for at få dig til at komme ind i deres forretningsområde og derefter begynde at vandre prisen op , fordi det bil ikke længere er tilgængelig , eller de vil give andre undskyldninger .
3 .
Udskriv en kopi af den pris, de giver dig på e-mail . Det har deres navn og prisen skriftligt , og du kan bruge dette som en forhandlingsposition trick med andre forhandlere i området på samme bilmodel . Bare spørg dem, hvis de kan slå den pris , de ofte vil slå eller matche den pris , eller giver dig andre incitamenter til at købe fra dem , såsom en bedre garanti , gratis vedligeholdelse i et år , osv.
4 .
Consult prisfastsættelse guider online eller besøge et bibliotek eller boghandel for at få ægte marked værdier på bil . Ofte sælger vil have en Kelley Blue bog eller andre priser guide til rådighed med en vejledende udsalgspris af samme mærke og model af bilen , du ønsker at købe . Du har virkelig brug for at se den sande markedsværdi , at forhandlere faktisk får folk til at betale for sådanne biler , såsom Edmunds. com rigtige markedsværdi som talte om på Edmunds hjemmeside . ( se ref 1 sidste graf ) Dette angiver den gennemsnitlige salgspris for de forskellige biler , ikke den pris, forhandleren ville få.

gode råd og advarsler


 • Du skal ikke være forhastet at gøre din beslutning , bestemme , at du ikke vil accepterer at købe bil, før du har besøgt en række af partier , eller i det mindste er gået hjem og tænkte over det for en dag eller to . Chancerne er meget sandsynligt, at den samme bil , vil forblive på partiet for et par uger eller endda måneder , behøver du ikke at foretage en forhastet beslutning . Tage nogen med dig , mens du søger efter et køretøj , han eller hun ikke vil blive følelsesmæssigt knyttet til den , og kan hjælpe med at sikre dig overveje alle muligheder .


 • Relaterede artikler


  hvordan man skriver en kvittering for salg af en bil
  hvordan man kan købe en brugt bil handel -in
  hvordan man finder overtagne biler
  hvordan du opretter din egen brugerdefinerede bil online
  Hvordan man vælger en SUV
  Infiniti qx56 problemer
  når at handle ind til en mere brændstoføkonomisk bil ?
  hvordan man kan finde brugte ford & kviksølv mini varevogne
  hvordan man kan købe beslaglagt biler til salg
  hvordan man får en hel del om brugte / auktioneres biler