hvordan man undgår bilforhandler bedrageri

hvordan man undgår bilforhandler bedrageri

Følgende seks tip vil hjælpe dig , når du køber din næste bil
1 .
blive venner med en mekaniker .
Når tiden kommer til at købe en bil , kan en mekaniker blive din bedste ven . En pålidelig og erfaren mekaniker kan fortælle dig de specifikke problemer, at være opmærksom på , når de køber en bestemt model af en bil . Når du kender den type bil, du ønsker , diskutere det med en venlig mekaniker kan hjælpe dig med at vælge det bedste producent .
2 .
SOERGER finansieres over din bank eller Credit Union .
Du vil helt sikkert gerne have finansieringen godkendelse fra din bank eller kreditforening , før du køber din bil . Banker tilbyder en betydeligt lavere end for en brugt bil forhandler . Du kan modtage op til 90 % finansiering i tilfælde af, at du har tidligere udlån historie med din bank . Auto forhandlere generere en masse indtægter ved at yde deres egen finansiering til bilkøberne . Ved at sikre en bil lån du har råd til , før de køber en bil , vil du finde dig selv at have mere kontrol , når der forhandles en endelig pris .
3 .
tage en kopi af GARANTIEN HJEM OG LÆS DET .
En masse brugt bil forhandlere er berømt for at give "dealer garantier " . Den store print du ser på disse dokumenter lovende omfattende dækning og hurtig service for den bil, du køber , er i virkeligheden ikke , hvad forhandlerne tur til, når noget går galt med din bil . Husk på, at auto forhandlere altid er stigende de endelige salg prisen på din bil gennem add- ons og funktioner . Sørg for at du præcisere , hvad er dækket med auto sælger . I tilfælde af Deres bekymringer er ikke fuldt besvares garantien , bede om en underskrevet , godkendt ændring fra forhandleren med den nøjagtige ordlyd , du søger .
4 .
FORBEDRER GARANTI FOR AT BESKYTTE DIG SELV FRA LEMON LOV .
Når du er tilfreds , at du får korrekt reparation og vedligeholdelse dækning for prisen på din garanti , skal du sikre dig, at følgende udsagn er et sted på garantien.
Insister at disse oplysninger skal lægges på garantien , anerkendt og underskrevet af en bemyndiget repræsentant for forhandleraftalen . .
5
TAGER DET TIL EN LANG SPIN
Giv dit kørekort til forhandleren tage bilen for at køre det på forskellige vejforhold . byens gader med tung trafik , motorveje med åbne rum , lige og snoede veje og bakker . Test bremser , styretøj , træk , aircondition og målere . Så gå til mekanikeren og lad ham tage et kig under kølerhjelmen . Hvis han kan lide , hvad han ser så er du sandsynligvis i god form .
6 .
MÅ IKKE i et kapløb .
Endelig og vigtigst af alt, lad ikke en bilforhandler presse dig til at tage en beslutning på én dag . Undgå impulskøb . Du bør gøre så meget forskning som muligt for at forsikre du køber en sikker og pålidelig bil . Overveje at bruge mindst to uger at gøre detaljeret forskning før en brugt bil køb .


Relaterede artikler


hvordan man får bilen citater online
hvordan man kan få nye bil citater
bmw 330i problemer
hvordan man kan : købe en brugt bil
Auto Lease køber rådgivning
hvordan man kan bygge din drømmebil online
hvordan man kan købe en brugt bil fra en turistbureauet
hvordan man kan forhandle med brugte bilforhandlere
10 bedste tips til at købe en ny bil
tips om at købe politiets biler