top automobilvirksomheder

top automobilvirksomheder

Placering bilmærker er altid en vanskelig proces . Hvilke egenskaber tæller storhed ? Er vi bedømmelse udelukkende på præstationen ? Pålidelighed? Kvalitet? Gensalgsværdi ? Sandheden er , at der er hundredvis af faktorer, der påvirker forsøg på at sats virksomheder inden for bilindustrien , og ingen liste er 100 procent korrekte . Når det er sagt , betyder det ikke, en solid skøn ikke kan foretages.

Honda

Ifølge Consumer Reports , Honda fortsætter med at gøre alle -around bedre biler i form af pålidelighed og ydeevne end nogen anden bil selskab i verden . Hver Honda og Acura bil blev opført som en anbefalet bil af Consumer Reports , og brandet fortsætter med at være en favorit blandt performance entusiaster , stort set for sine billige indledende omkostninger og usædvanligt lave vedligeholdelsesudgifter .

Subaru

Selvom modeller mangler i de underliggende mangfoldighed ( der er omkring fire model platforme ) , Subaru fortsat modtage høje karakterer i driftssikkerhed år efter år . Subaru er også et populært valg for varetagelsen-minded, overvejer firehjulstræk lineup og kraftfulde , turboladede motor valg . Mange mennesker også nyde den barske off-road kvaliteten af en stor del af Subaru lineup , som er perfekt til stranden eller trail kørsel behov .

Toyota

Toyota gør bemærkelsesværdigt pålidelige biler år efter model år . Dets ry for brændstoføkonomi er ikke forkert fortjent , enten . Toyota modtager høje karakterer for gensalgsværdi , og mange af deres Lexus biler er solid kunstnere i køreprøver . Men den brand har nogle modeller , der er svage kunstnere i pålidelighed og ydeevne test , og Toyota 's nylige problemer og massive minder ikke kan ignoreres .


Relaterede artikler


california bil citron love
hvordan man finder biler med billige auto forsikring satser
hvordan man finder panterettigheder på køretøjer
hvordan er nye bilafgifter beregnet ?
grøn bil guide
hvordan man finder en Toyota stationcar
handicappede van købe tips
problemer med GM -certificeret garantier
hvordan man kan købe en bil og spare penge ved hjælp af gratis online -værktøjer
hvordan man kan købe en ebay klassiske biler sikkert