Washington State ’s kørsel love

Washington State ’s kørsel love

Trafik love i staten Washington er bestemt af retsakter fra staten lovgiver og er typisk henvist til deres RCW kode . Den RCW ( reviderede kodeks for Washington ) referencer alle permanente statens love , der i øjeblikket er i kraft . Færdselsregler i staten er håndhæves af de retshåndhævende myndigheder på stats-, amts -og lokalt plan, herunder staten Washington Patrol .

Støtteberettigelse

Kun licenseret chauffører er tilladt at drive et motorkøretøj i staten Washington . Minimumskrav for indbyggerne i Washington for at opnå en tilstand , der er udstedt kørekort omfatte nå mindst 16 år , en vellykket afslutning af en godkendt trafiksikkerhed uddannelsesforløb , 50 timers overvåget praksis , herunder mindst 10 timers natlige kørsel og et minimum af seks måneder kørsel med en elev tilladelse. Personer over 18 år , der aldrig har haft kørekort , kan ansøge om en licens af garantierklæring vedrørende identitet , bevis for CPR-nummer , der passerer den viden og køreprøve , og passerer den vision screeningtest . Personer, der er godkendt i en anden stat , der flytter ind i Washington , skal indhente en staten Washington , der er udstedt kørekort inden 30 dage om ophold i det land, for lovligt at køre i Washington .

Forsikring

staten Washington lov RCW 46. 30. 020 forbyder enhver person fra betjening af et motorkøretøj , der er genstand for registrering i staten , medmindre køretøjet er korrekt forsikret med et minimum beløb af ansvarsforsikring. Enkeltpersoner, der opererer et motorkøretøj i staten Washington skal fremlægge skriftlig dokumentation for minimum ansvarsforsikring dækning til alle retshåndhævende myndigheder , som anmoder herom . Personer, der undlader at dokumentere ansvarsforsikring , formodes ikke at være dækket af en forsikring , og kan være underlagt en trafik citat og være forpligtet til at betale en bøde . Enkeltpersoner kan vælge at selvforsikre i stedet for at købe kommercielt tilgængelige ansvarsforsikring ved at poste en forpligtelse obligation med staten .

Overtrædelse

Basis Straffen for trafik krænkelser bestemmes af højesteretten i staten Washington , ifølge til statens lovgivning RCW 46. 63. 110 . Lovpligtige vurdering bestemmes af staten lovgivende og den monetære straf for enhver overtrædelse kan ændre sig fra tid til anden som fastsat af retten eller lovgiver . Midler indsamlet fra bøder vurderes fra trafik krænkelser er fordelt mellem lokale retskreds, hvor overtrædelsen fandt sted , og uddannelse i offentlig sikkerhed konto . Midler i uddannelse i offentlig sikkerhed Account levere ressourcer til trafiksikkerhed uddannelse , Highway Safety , kriminalitet erstatning til ofre , civile repræsentation af ubemidlede personer , statslige vildt programmer og andre funktioner .


Relaterede artikler


Californien DMV licenskrav
minnesota nummerplade oplysninger
hvordan man kan sammenligne biler GPS-navigationssystemer
hvordan man kan betale en trafik billet i Virginia
hvordan man kan drive en forhjulstrukket køretøj
rejse trailer sikkerhedstip
selepude krav i Florida
hvordan man kan låse rattet på en Ford
airbags vs sikkerhedsseler
jernbanesikkerhed regler