hvordan man får den bedste pris på en ny bil

hvordan man får den bedste pris på en ny bil

Købe en bil er en stor investering , men det kan være spændende og givende , især hvis du føler at du fik den rigtige bil til en rimelig pris
1 .
, forskning , forskning. Brug nettet til at finde en liste over acceptable biler for at gå se på . EDMUNDS. COM er et godt sted at starte . Ser på alle de biler i din størrelse og prisklasse . Læs anmeldelser omhyggeligt . Jeg har lige købt en bil , jeg troede, jeg ville have en Toyota , men efter at have læst de anmeldelser, jeg lærte , at de 4 cylindrede model var fattig på præstationen. Jeg har ændret til en Nissan . . .
2 .
Forskning incitamenter og rabatter . Edmunds. com har det så godt . Det vil fortælle dig om alle de penge tilbage optioner og specielle finansiering . Husk dog at du skal have stor kredit for at finansiere incitamenter .
Tag faktura af bilen , trækker 2 % for udenlandske biler og 3 % for indenlandske biler fra fakturaen. Det er, hvad de virkelig har betalt for bilen . Hver forhandler får også en kvartalsvis kick-back fra selskabet til at sælge deres kvote af biler hvert kvartal . Det er normalt omkring $ 700 per bil solgt
så . . . . reelle pris for bil=faktura-2-3 %-kvartalsvise incitament
i reelle tal . $ 20,970 faktura på en Nissan virkelig koste forhandleraftalen $ 18,900
3 .
Når du ved, hvilken bil du vil, gå kigge på dem på den lokale forhandlere . Køre det og se om du virkelig kan lide det . Når du har gjort dette , forlader butikken . Må IKKE komme suckered til at gøre en aftale om det første møde . Du vil ikke få det bedste tilbud . Sælgeren vil forsøge sit bedste for at få dig til at underskrive , IKKE ! Gør ham arbejde for dit salg .
4 .
Gå hjem og gå tilbage til internettet . edmunds. com har en funktion , hvor du kan bede om " internet " prissætning fra lokale forhandlere . Spørg om denne særlige priser . Når din telefon begynder at ringe , forklare, at du ved , at en $ 20. 000 faktura virkelig svarer til 18,900 dollars i faktiske udgifter . Også huske på , at alle forhandlere tilføje " junk " gebyrer til alle transaktioner. En forhandler prep gebyr på $ 400-$ 800 per bil
5
Bevæbnet med alle dine oplysninger . . Lad hver enkelt forhandler vide, at du er på udkig efter den bedste pris . Frit fortælle dem konkurrenterne pris og bede hver af dem for en " ud af døren " pris, så du kan sammenligne æbler og æbler .
De vil forsøge at forklare, hvorfor deres forhandleraftale er bedre , der bekymrer sig . Du køber en bil . Du kan få det serviceret på ethvert forhandler .
6 .
Når du er ankommet til den laveste ud af døren pris . Du bliver nødt til at beslutte , om handlen er god nok for dig eller vil du forsøge at redde mere.
Hvis du vil gemme flere , skal du vente , indtil de sidste par dage i måneden . Dette er , når forhandleren forsøger at gøre kvote for at sikre han får at kvartalsvise sparke tilbage , jeg talte om i trin 2 .
Du kan klippe bedre tilbud , hvis de kommer til at savne kontingent .
7 .
Hvis du har den aftale i hånden , er det nu tid til at besøge forhandleren igen .
Hvis dealeren ikke har din præcise bil på lager , kan de få leveret en eller du kan bruge det som løftestang til at vælge en alternativ bil med en rabat .

Hvis du vælger en alternativ bil og er nødt til at betale ekstra , så sørg for du kun betaler de faktiske omkostninger for den ekstra funktioner. . .
Seal the Deal og nyd din nye ride .
Husk , at der er mange biler derude i din farve , med dine muligheder . Lad ikke nogen presse dig til noget du ikke ønsker . Gåtur væk , vil de jagte dig , de altid gør .


Relaterede artikler


Hazmat færdselsreglerne
australske lovgivning om kængurugitre
Hvordan kan jeg spare på indkøb af naturgas ?
oplysninger om retshåndhævelse køretimer
Carpool fakta
hvordan man kan ændre en adresse på en bilens registreringsattest
farerne ved hjælp af en mobiltelefon under kørslen
selepude regler i Indiana
typer af kørekort i Californien
sikkerhed i 2005 Toyota Sienna