hvordan du fjerner en kofanger mærkat , så du kan sælge din bil

hvordan du fjerner en kofanger mærkat , så du kan sælge din bil

Du har en kofanger mærkat på din bil . Hvordan kan du fjerne den uden at beskadige kofangeren . Der er flere metoder, der hver især vil arbejde . Forskellige lime handle anderledes

Du skal bruge: .
hårtørrer
WD -40 .
Varmt vand .


1 .
Så du har en bil med en kofanger mærkat , du ikke ønsker . Måske er din politiske kandidat mistet race eller gik igennem en skandale . Måske du har købt en pæn brugt bil , men ikke føler behovet for at fremme " Kød Heads of Death Metal " på dette tidspunkt i dit liv . Hvordan du fjerner mærkaten uden at beskadige din bil .
2 .
Den første metode jeg ville prøve er at spraye mærkat med WD -40 eller lignende smøremiddel . Ofte er dette nok til at løsne det, så du kan flå det af .
3 .
Hvis det ikke virker kan du prøve den varme indstilling på en hårtørrer . Varm mærkaten jævnt så meget som muligt og forsøge at skrællen . En lignende og også effektive metode er koge en te kedel vand . Langsomt hælder vand over mærkaten , frem og tilbage på toppen lade det køre ned .
4 .
Når du har fjernet mærkaten kan det være nødvendigt at bruge en lim remover for at fjerne rester . Hvis du har en krom kofanger fejl og tjære remover er et godt produkt . Den fås i enhver god bilindustrien butik . , Efter at visummærkaten er fjernet , hvis du har en farvet plastik kofanger du kan have et areal på ikke søn falmet , der er mørkere , når mærkat beskyttede det i årevis . Buff eller polish dette nøje . En god bil voks eller dæk sort (på en sort kofanger ) kan endda ud look .

gode råd og advarsler


 • Må ikke bruge et barberblad eller skarp skraber undtagen som en sidste mulighed . Det vil skade kofangeren , men hvis intet andet virker det måske være bedre som en sidste udvej for at holde en fejl besked på bilen .


 • Relaterede artikler


  Hvordan kan jeg omregistrere en udløbet nummerplade i New Mexico ?
  hvordan man kan købe en Buick
  hvordan man ansøger om et handicap skilt
  hvordan man taler som en auktionarius
  hvor langt tidligere tomt kan biler gå ?
  sikkerhed bedømmelser på biler
  dæk til sne
  hvordan man vælger en bil med de nyeste sikkerhedsfunktioner
  Chevy Astro minder
  hvordan man kan låse døren på en mazda speed 6