hvordan man effektivt forhandle med bilforhandlere og spare $ $ $

hvordan man effektivt forhandle med bilforhandlere og spare $ $ $

Bil køb er ikke så let som køretøjet udvælgelsesprocessen. En væsentlig del af pengene kan spares på alle dine skridt , lige fra første gang besøg indtil køre væk i din drømmebil fra forhandleraftalen .
Jeg tilbragte næsten to måneder i køretøjet udvælgelse , forske for det perfekte behandle og få den bedst mulige rente i dagens marked situation . Men , og mine ture til forskellige forhandlere tog ca 2 uger mere

Du skal bruge:
En masse af internettet forskning samt venner og familie høring om muligt .
.
Personlige Udarbejdelse at købe og eje en ny bil vs Brugt /Pre-certificeret bil .
 Bemærk, at denne artikel er baseret på mine personlige erfaringer samtidig med at købe en ny bil .
.
Og vigtigst af alt , Patience


1
KØRETØJ SELECTION-. Internetforskning
Jeg husker de dage , hvor jeg ikke var i stand til at afgøre den bedste af 2009 Nissan Altima 2,5 SL og 2009 Honda Accord 2,5 EXL . Jeg gik med Accord og har ikke fortrudt . Ville dog Nissan har givet mig Bose Stereo .
Det første skridt i køretøjet valg er at sørge for , hvilke funktioner du virkelig har brug for og bekymrer sig om . Fordi når man ser på den model bil på forhandleren , vil du altid tænke på at tilføje muligheder for at din bil , som egentlig ikke tilfører værdi til dit køb .
Cars. com er en meget god hjemmeside til at sammenligne to køretøjer eller samme køretøjer med forskellige trim .
Edmunds. com er også en god bil sammenligning website .
Udskriv sammenligning ark og markere de vigtige muligheder, som hver enkelt model. Dette letter Vehicle udvælgelsesprocessen
også notere de fakturerede priser for forskellige køretøjer . Disse priser er din reference . Du er nødt til at holde et mål om at få omkring 500 dollar ud af denne pris . Så din forhandling skal starte fra $ 1. 000 mindre end fakturaen
2
KØRETØJ SELECTION-. Test Drive
Besøg mindst 2 forhandlerne sælger hver type af bil og gå til en prøvetur . Overhold de forskellige funktioner af bilen og føle gearstangen , transmission , motor vibrationer , sæde indstillingsmuligheder , benplads og forskellige andre funktioner .
3 .
Citat

Antages det, at du har besluttet at gå med en bestemt bil og trim , så spørg Sælger deres tilbudspris . Nogle sælgere vil tilbyde dig den Fakturapris . Dette er normalt forkert af nogle mennesker som et godt udgangspunkt . Men , forhandlere, normalt forsøge at få flere penge fra dig gennem deres Renter .
IKKE forhandle om prisen på din første besøg . Det er her Tålmodighed er stærkt anbefales selvom du kan lide bilen. Fortæl Dealer , at du stadig skal beslutte mellem bil mærke , og at du vil holde kontakten . Sælgere sædvanligvis følger op med jævne mellemrum , når du besøger deres forhandleraftale .
4 .
besøge mere salgsbindingen
Besøg så mange forhandlere kan du i din første uge . Tag skrevet citater fra hver af dem og sammenligne . Også forhøre sig om eventuelle yderligere funktioner, du måske får fra forhandlerne , eventuelle incitamenter, yderligere rabatter mv
Nogle forhandlere tilbyder rabatter til en medarbejder i en bestemt virksomhed og de seneste college kandidater . Spørg om disse rabatter
BEMÆRK : . Lad aldrig forhandlerne løbe gennem din Credit Check til at fastsætte renten , medmindre du har forhandlet om prisen og afsluttet den .
5 .
FÅ din kredit rapport SELV
Når du har alle oplysninger om bilen funktioner og pristilbud du har brug for , så tjek din kredit rapport . De fleste af de forhandlere betragter som " Equifax " rapporter . Jeg anbefaler at kontrollere dit kredit rapport fra " http://www. equifax. com " og printe det ud til din reference .
6 .
GET RENTE GÅSEØJNE

Gå til " http://www. bankrate. com " og check de laveste renter tilbydes i dit område . Overvejer du har meget gode kredit historie , vil du kvalificere dig til den billigste rente . Nogle af de banker jeg har tillid til , er " JP Morgan Chase "og " Capital One " . Jeg endte med at få den fra min forhandler , fordi de matcher og i virkeligheden gav mig meget lavere rente .
Men det er altid en god idé at få din rente citater fra forskellige banker og så få et tilbud fra forhandler . Forhandlerne vil normalt sænke deres renter , fordi de ønsker at gøre maksimal profit fra dit køb , så dette er til gavn for dig også .
7 .
Forhandlingsudvalg
Bed om en pris omkring $ 1000 mindre end dealerens citat og internettet Fakturapris . Kommer ud med et nummer. Sælgeren vil normalt bede dig om at vente de taler med deres leder . Normalt er denne ventetid er at vise kunden, at de er tæt bundet af deres priser og avancer , som egentlig ikke er sandt .
Endelig får 500 dollar mindre citerer end Faktura anses for at være en bedre aftale . Dog kan nogle forhandlere bryde denne barriere også ved par 100 dollars .
8 .
PÅMØNSTRING PAPERS
Tillykke ! Du er blevet enige om en endelig pris . Som en note , som regel Titel og Skatter er ekstra omkostninger over den aftalte pris med forhandleren .
Det afgørende del kommer samtidig underskrive papir med Manager . Sørg for at læse hver eneste linje på det papir , du underskriver . Stil spørgsmål om hver eneste lille ting du føler tvivlsom . Mennesker bruger meget mere tid ved at beslutte at købe en $ 2,99 Vandmelon men glemmer at tjekke deres papirer , mens underskrivelsen en $ 25. 000 aftale .
Du får nogle ekstra feature lister , som 5 års udvidet garanti , Udvendig og indvendig stof /læder beskyttelse , Emergency autohjælpsfirmaer , osv. Alle disse ting er virkelig unødvendige . Du kan få disse ting til meget billigere priser uden forhandleraftalen så du skal ikke bekymre dig om dem , og ikke bliver skræmt hvis Manager forsøger at gøre det .
Når du finde alt på plads , underskrive papirerne . Tillykke! du lige har købt din nye bil og fik en af de bedste tilbud .
bedømme denne artikel, hvis du kan lide det , eller hvis du tror det har potentiale til at skabe positive virkninger .

gode råd og advarsler


 • Opbevar altid en Lommeregner handy .
 • Må ikke få for meget ophidset , når du teste ride en bil . Husk, at hvis du viser meget mere end nødvendigt lykke , vil det være lige så svært at forhandle om en aftale .
 • have tålmodighed på alle trin i bil at købe .
 • Hold dit kredit rapport handy . Kend dit kredit score
 • Forskning Bilpriser og renter .


 • Relaterede artikler


  forrude rengøring sikkerhed
  hvordan du installerer lastbil snekæder og kabler
  hvordan man taber nogen, der følger dig i en bil
  saturn ion sikkerhedsfunktioner
  hvordan man kan lease en bil med mulighed for at købe
  hvordan man skal køre en stickshift lastbil
  hvad er formålet med nummerplader ?
  hvordan man kan købe en tidligere betjent bil
  hvordan man skal håndtere en mindre bilulykke
  auto sikkerhed