hvordan man får bedst priserne på nye biler til dig næste køb

hvordan man får bedst priserne på nye biler til dig næste køb

Alle ønsker at få den bedste nye bil priser for deres næste køb . Det kan være dyrere, hvis du ikke kender alle de tricks . Bilforhandlere forsøger at gøre alt overskud , de kan ud af et salg . Denne artikel beskriver, hvorledes at få den bedste nye bil mulige pris . Før du ledes derude for en ny tur , sørg for at tænke grundigt over den mest omkostningseffektive måde at få det første

Du skal bruge: .
Computer
Internet .


1 .
Få de bedste nye bilpriser indebærer kende fakturaprisen . Det er den pris , som forhandleren køber bilen fra producenten . Den MSRP pris er den pris, forhandlerne ønsker at forsegle den til dig . Den bedste nye bil pris , som du kan få, er omkring faktura + 200-400 dollars .
2 .
Hvis du ikke ønsker at prutte om at købe en ny bil , gå til carsdirect . dk og udfyld den bil, du ønsker at få . Det vil vise flere trimmer og deres priser . Klik på trim , du ønsker at få , og det vil vise dig MSRP pris og deres pris . Vælg få et tilbud fra forhandleren . Inden for få minutter , vil flåden ledere fra hver forhandler kontakter dig om prisen . På denne måde kan du se hvad forhandlere kan tilbyde, og købe fra en , der tilbyder de bedste priser for nye biler for dig .
3 .
Når du beslutter dig for at købe en ny bil , er det vigtigt at vide, hvilken en . Købe en bil , der passer dig livet ! Hvis du spørger dealeren , vil han anbefale den dyreste model og masser af tilbehør , fordi han forsøger at gøre så mange penge som muligt fra dig at købe en bil . Hvis salget person ikke kan tjene penge fra dig at købe en bil , vil han forsøge at tjene penge på tilbehør . En ting at huske : . ikke købe alt tilbehør fra forhandleren
4
Hvis du forsøger at købe en ny bil, der er super populære , er det sandsynligvis svært at prutte med salget person for en god pris . Faktisk er nogle af de førende små biler sælgere sælger over den fakturerede pris . Igen , det er godt at købe en bil , der passer til dit behov og budget . Et eksempel på en bil, der er super populære , Mini Cooper Clubman . Det er meget svært at få den bedste nye bil priser på den pågældende bil ligegyldigt hvor hårdt du prøver . Det er så simpelt som loven om udbud og efterspørgsel .
5 .
Før du køber en ny bil , få et lån forinden fra en credit union ( de normalt har lave finansiere priser ) eller en bank . Når du går til forhandleren for at købe en bil , gå ind med en forhåndsgodkendt lån .
6 .
Med den globale recession og økonomien svækker rundt omkring i verden , bilsalg er nede for hver bilproducent . Det er det perfekte tidspunkt at købe en ny bil og få nogle af de sødeste tilbud , fordi de fleste forhandlere er desperate efter at sælge biler .
7 .
De bedste priser for nye biler er som regel i slutningen af hvert år , hvor forhandlerne forsøger deres sværeste at slippe af nye biler fra samme år . Dette skyldes , at de kommer til at klare ud af partiet for nye biler i de kommende år .


Relaterede artikler


knallert tips
hvor ofte skal du tjekke din spejle ?
dot & Snell godkendte hjelme
Hvordan indsender jeg en Hit & Run auto havarirapport Californien ?
få dine Washington State kørsel rekord
hvordan man kan forny en foreløbig kørekort
tegn på en overophedning bil
SUV rollover risici
hvordan man kan forhandle en pris og købe en brugt bil
passagerernes sikkerhed i en bil