hvordan man får det bedste tilbud på en ny bil

hvordan man får det bedste tilbud på en ny bil

Når du planlægger at købe en ny bil , kan timing betyder alt . Alle ønsker at få den bedst mulige aftale på et nyt køretøj . Selv hvis du ikke er en stor oplæser , det vigtigste er at gøre dit hjemmearbejde og altid forhandle prisen . Må ikke stress , at få en aftale om en ny bil er nemmere end du tror
1 .
Know op foran , hvor meget du er villig til at betale for det køretøj af dit valg . Du vil føle, at du fik en hel del , hvis du bor under dette nummer , uanset hvad.
2 .
Handel med en gammel bil , men først finde ud af , hvor meget din trade-in er værd . Tjek Kelley Blue Book for denne information ( se Resources ) . Du skal kende størrelsen af egenkapitalen , som du har i det for at forhandle .
3 .
Sammenlign priser med andre forhandlere om lignende køretøjer , hvis det er muligt , også selvom du skal rejse en smule til en yderligere forhandler . Hvis du lader dem vide at du er fra ud af byen , kan du være berettiget til en kilometertal rabat . Lad dem vide, at du kom til dem på udkig efter en bedre aftale . Hvis de ikke kan give dig et bedre tilbud , så bare fortælle dem, du vil gå tilbage og købe en bil fra et andet sted i nærheden af dit hjem . Afhængigt af hvor slemt de ønsker at sælge bilen , vil de omarbejde deres numre og kommer ned på deres pris .
4 .
Gør dit seriøs shopping nær slutningen af måneden . For de fleste forhandlere , salgskvoter slutter ved udgangen af måneden . Hvad betyder dette ? Forhandleraftalen sælgere er mere desperate for at sælge en bil før den måned slutter . Mange vil gøre næsten hvad som helst fornuftigt at flytte en anden bil ud af partiet for at gøre deres salgstal ser bedre . Deres salgstal er vigtigt for at holde deres job .
5 .
Brug eventuelle rabatter , der gælder , hvis du er berettiget , såsom en militær rabat til militær ansatte eller medarbejder rabatter , hvis du arbejder for forhandleraftalen virksomhed . Nogle gange kan du forhandle få en medarbejder rabat uden at være en medarbejder . Nogle bilforhandlere også køre medarbejder rabat salget, hvis du ønsker at vente på en af disse .

gode råd og advarsler


 • Sticker priser kan altid forhandles .
 • Nogle gange er det bedre at gå væk og gøre dem jage dig for en aftale . Hvis de ønsker at sælge bilen slemt nok , vil de kunne rumme dig med mere , hvad enten det er at fortsætte med at nedbringe prisen eller incitamenter .
 • Hold bilen eller tage den tilbage . Hvis du har forhandleraftalerne til at levere en ny bil til din bopæl , du har længere tid at beslutte, om du vil beholde det , end hvis du kører det ud af deres parti ( ca. 72 timer versus 24 timer) . Check med sælger for de specifikke beløb af tid til aflevering af bilen .
 • Sommetider rabatter er ikke alle de krakkede op at være. Gøre det math . Hvis det ikke spare dig mange penge på din bil betaling , er det bedre at arbejde på at støde rabatten beløb . For eksempel : For en $ 5. 000 rabat , kan dette spare dig for kun $ 20 per 1. 000 $ dollars . Dette er kun $ 100 dollars på dit totale bil betaling . Sammenlign omstændigheder , som vil hjælpe din situation mere .
 • Må ikke annoncere ting til forhandleren som: " jeg betaler med kontanter " eller dine sympatier og antipatier om den nye eller gamle køretøj . Hvis du gør dette , kan du ende med at betale mere for disse muligheder ( se ressourcer til mere at forhandle tips ) .


 • Relaterede artikler


  Californien kørsel lov for en højre ben over knæet amputeret
  hvad er sikkerhedsselen love for gamle biler ?
  hvordan man kan købe en klassisk korvet
  hvordan man får den bedste pris på en brugt bil
  hvorfor er airbags farlige ?
  hvordan man finder en praksis test for bilister at få klar til at tage deres elevens
  hvordan man kan tænde tågelygter i en Dodge Durango
  omkring 5- punktsele sikkerhed
  hvordan man kan forbedre en Audi A3 ’s gas kilometertal
  love om sammenlægning trafik i Indiana