hvordan man håndterer din hverdag sælger .

hvordan man håndterer din hverdag sælger .

Alle forsøger at en op sælgeren tænker de er der bare for at tage dine penge . Dette kan være rigtigt til tider , men det er ikke altid tilfældet . Den måde at behandle disse mennesker er tålmodighed og vedholdenhed en idé tabt på mange mennesker

Du skal bruge: .
Din tålmodighed


1
First off . aldrig gå ind i stedet for købet at tro, at du ved alt , eller hvis du du ikke behøver at lade den , at du gør dette kan hjælpe dig til bedre læser af sælger . Realiseringen af et godt læse om en person hjælper dig med at finde ud af hvilken type sælger du har at gøre med . Denne læser kan give dig den øvre hånd og chancen for lav Balling sælgeren . Du ønsker at fange dem ud vagt og gøre det , så de beder dig spørgsmålene . Husk de vil altid forsøge at vende tingene rundt på dig . Så du behøver ikke at opføre sig som du ikke ved noget , men det gør ikke ondt alt ikke lade den om, hvad du ved .
2 .
En anden ting du ønsker at forstå , er tålmodighed . Aldrig nogensinde miste tålmodigheden . Det er , hvad en sælger ønsker . Hvorfor , fordi nu er du villig til også købe dette produkt lidt billigere , og ikke en hel del billigere . Hvis du ikke forstår noget stille spørgsmål og føle så dum som du overhovedet kan , fordi flere spørgsmål du stiller jo mere tålmodighed en salgsmedarbejder vil miste . Dette betyder, at de kan være i stand til at arbejde mere med dig på pris , og du kan få en lavere pris , hvis det kan få dig ud derfra hurtigt . Må ikke bekymre sig om deres følelser , andre gør arbejdet hårdt for dig , men andre gør ikke . Du er nødt til at huske på, at dine følelser kommer først . Du må ikke rip off sælgeren , men kan få en bedre aftale eller finde det produkt, du var faktisk på udkig efter med lidt tålmodighed . Tålmodighed er nøglen huske aldrig nogensinde at miste det .
3 .
Den endelige idé at tænke på er at gå væk . Hvis du løber tør for spørgsmål at stille eller er helt usikker hvad de skal gøre bede om deres kort og ringe tilbage eller shoppe rundt vil de forstå og bør være villige til at lade dig tænke flere ting til dig selv . Hvis en sælger synes anmassende ved at tilbyde dig en tid tilbud og dagen for salg ikke lade presset fortsætter , gå videre fortælle dem, du vil kalde dem tilbage senere så skal du ikke lade dem skubbe dig til noget . Du MSY brug for tid til at tænke og handle , så husk , at der er masser af tid på dagen . Start tidligt og slutter sent , hvis du kan . Sælgere altid tilbyde et godt tilbud du har brug for at vide, at du altid kan komme tilbage og prøve en bedre aftale end det . Bare fordi det ser godt betyder ikke, at du vide, om det er eller ej. Hvis du går væk folk vil huske dig og være villig til at tage dig alvorligt , fordi de ved, at du ikke er en at bide på den første aftale og vil begynde at vise dig endnu bedre tilbud , der kan af opstod eller allerede har været der . Brug denne færdighed som en taktik ikke når du er vred en sælger vil bemærke disse ting , og forsøger at bruge dem til at der fordel . Aldrig give en sælger overhånd .

gode råd og advarsler


 • Vær høflig , og de vil også . En uforskammet sælger vil ikke bekymre sig om dine følelser mere og vil gøre alt, hvad de kan for at rippe dig væk . Du har måske tænkt dig fået en hel del , men kun de ved , hvor meget i provision , de gjorde .
 • Shop tidligt du skal bruge en hel dag til at shoppe .
 • Du kan bide på den første aftale , men vær ikke bange for at bede om lavere de kan give det til dig . Bare nægter at acceptere den oprindelige .
 • aldrig acceptere en aftale , hvis det tilbud du en luft refreshner og nye måtter . De er nye og ikke ved noget eller ikke så god . Den anden sag kan være , at de er meget erfarne . Det er også muligt , at det er der boss hvem der faktisk gør alt forhandlingerne .
 • Hvis de går væk lad dem lære din lektie og ikke gå tilbage i et stykke tid . Du går tilbage til snart , og de føler , de fortjener en undskyldning . Bare gå videre og se om du kan finde en endnu bedre tilbud gå tilbage og bare være høflig , hvis du virkelig er nødt til at de er ligeglade og vil stadig være tålmodig og arbejde med dig .


 • Relaterede artikler


  komplikationer med indsættelse af airbags
  sammenligning af auto alarmer
  Fordelene ved en begrænset slip differentiale
  hvordan man opbygger en vej racerbil
  hvordan man finder den lysdæmper på en 1992 Dodge Dakota
  biler , der får 40 til 60 mpg
  hvordan man kan vælge en brugt honda køretøj
  hvordan man kan binde noget på taget af en Subaru Forester
  bil sikker kørsel tips
  køretøj ulykkesstedet undersøgelse klasser