hvordan man kan bekæmpe svigagtig bilforhandlere og værksteder gratis

hvordan man kan bekæmpe svigagtig bilforhandlere og værksteder gratis

Hvis du har købt en bil , der viste sig at være en citron eller har fået flået af en værksted hjælp er derude . Lær hvor man kan finde hjælp til at indsende din klage og få resultater uden at foretage yderligere investeringer
1 .
Kontakt din tilstand Attorney General 's kontor via mail eller telefon . De har en afdeling , der afsættes til behandling bil klager . Mange krav vil blive glattet ud ved blot at sende et brev til din statsadvokatens kontor med en kopi til virksomhedens ejer at du har problemer med .
2 .
AUTOCAP er et system oprettet af bilindustrien til at behandle klager , når de køber nye biler . At finde et kapitel i nærheden af dig gå nada. org . Mens de er nedsat af branchen de gør fremmer de er der for kunden for at holde et godt navn bilindustrien .
3 .
Better Business Bureau Auto -serien tilbyder en gratis service til den enkelte at behandle klager over en bilfabrikanter . Ring til din lokale Better Business Bureau eller besøge deres hjemmeside for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe dig .

gode råd og advarsler


 • at fremskynde processen indsamle dine oplysninger om kontrakter , du måtte have underskrevet og bevis du kan have til at holde din påstand, før du kontakter kontoret .
 • Hvis du har købt en citron bil og udgifter din tilstand kan kræve , at forhandleren tilbagebetale dig . Hvis de forhandler ønsker at arbejde med dig i stedet for at få andre instanser involveret, er det bedst at kontakte din tilstand 's Attorney Generals kontor for at se , hvor din tilstand lov står .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan flytte , når racing
  hvordan man kan købe en Maserati
  hvordan man kan købe en miljøvenlig bil
  førerbevis regler i Maine
  Dori slosberg driver uddannelse sikkerhed handling
  hvordan du får din Californien kørekort genindføres
  hvordan man mægler det bedste tilbud , når bilen indkøb
  florida motorcykelkørekort krav
  hvordan man kan slippe af med en bil lån
  farlig kørsel vaner & mobiltelefoner