hvordan man kan kontrollere en bil titel historie

hvordan man kan kontrollere en bil titel historie

Før du køber en bil hos en forhandler , et familiemedlem , en ven eller fremmed , skal du kontrollere bilen titlen historie . Her er hvad du skal huske på , når revisionen af bilen titlen historie af en bil , som du ønsker at købe
1 .
Før du køber en bil hos en forhandler , et familiemedlem , en ven eller fremmed , skal du kontrollere bilen titlen historien til at bekræfte , at Det har en ren fortid og vil ikke volde dig hovedpine i fremtiden . Det er dit ansvar at gøre dette , selv om bilen ser ud til at køre godt og har ingen synlige skader . Her er hvad du skal huske på , når revisionen af bilen titlen historie af en bil , som du ønsker at købe .
2 .
Forstå det certifikat
A bil titel er et officielt dokument af ejerskab , der er udstedt af Department of Motor Vehicles . Den indeholder oplysninger om bilen til en ny ejer . Certifikatet har også en køretøjets identifikationsnummer ( VIN ) , som er unik for hver enkelt bil . Sørg for , at dette nummer på bilen titlen historie svarer til nummeret på bilen , som regel trykt på en strimmel på bilen motorrummet , på døren marmelade på førersiden eller på instrumentbrættet .
3 .
Sammenlign kilometertal
Bilen titel historien vil også indeholde oplysninger om det kilometertal på datoen for det sidste salg af bilen . Du bør sammenligne dette tal med bilen kilometertæller . Du skal sørge for , at kilometertal indikatoren ikke er blevet pillet ved , at gøre det ud til, at bilen har færre miles på det , end den gør .
4 .
Undersøge mulighederne skjulte skader

Hvis bilen har haft sammenhængende mekaniske problemer , skader fra en brand eller andre naturkatastrofer , eller har været indberettet som stjålet eller er involveret i bedrageri , vil dette være angivet på bilen titlen historie . Der vil også være en rapport fra tidligere emissionsprøvning og titel ændringer . Må ikke ignorere disse advarselstegn om tilstanden af den bil, du tænker på at købe .
5 .
Vær opmærksom på det røde flag
En bil kan officielt betegnes som " bjærgning " , i hvilket tilfælde værdien vil falde betydeligt . Sælgere kan forsøge at skjule denne afgørende oplysninger fra købere ved at hævde, at bilen titlen historie er gået tabt . Lad dig ikke narre til at tro dette, da du altid kan anmode om et eksemplar af bilen titlen historie fra Institut for Motorkøretøjer .


Relaterede artikler


defensiv kørsel sikkerhedstip
hvordan man kan kontrollere, om minder fra vin
hvordan man kan købe en mitsubishi
sikkerhedssele sikkerhedstip
hvordan man shoppe for en bil
hvordan man trailer en Prius
ulykkesefterforskning eksempler
hvordan man beregner en vendediameter
fordelene ved baghjulstræk - biler
hvordan man kan rapportere trafikulykker