hvordan man kan kontrollere en vin for enhver bil

hvordan man kan kontrollere en vin for enhver bil

Køber en brugt bil kan spare dig for en masse penge , da nye biler straks mister værdi , så snart de er drevet ud af partiet . Men du risikerer at få stukket med kostbare reparations regninger , hvis noget går galt med den brugte bil du køber . Der er en måde at skære ned på odds for at få stukket med en citron , og find ud af, om en bil er i fare for at skulle heavy -duty reparationer
1 .
Log på MyUsedCarPrices. com eller en lignende hjemmeside og find VIN tjekke siden .
2 .
Indtast VIN fra køretøjet , du ønsker at tjekke VIN afkrydsningsfeltet .
3 .
Accepter vilkår og betingelser for din gratis VIN check . De fleste hjemmesider kræver en aftale om at anvende oplysningerne i VIN kontrollere, om en bestemt række formål ( i. e. personlige oplysninger , for at kontrollere bilens historie ) . Du må ikke bruge de indsamlede oplysninger i denne VIN søge til andre formål end dem angivet i betingelserne .
4 .
Hit indtaste og sende din VIN til VIN kontrollere selskabet . Rapporten vil blive trukket fra serveren og leveret til dig via e-mail , eller det vil blive gjort tilgængelige på din computerskærm .
5 .
Gennemgå rapporten og bemærk alle de oplysninger, det giver dig . Hvis du er interesseret i flere oplysninger, kan en simpel køretøj historie rapport kan købes . Det giver mere detaljerede oplysninger om bilens vedligeholdelse og andre vigtige faktorer , der kan komme i spil , når du foretager en beslutning om at købe bilen .

gode råd og advarsler


 • En gratis VIN check vil give dig begrænsede , men nyttige oplysninger om den pågældende bil , herunder titel informationer. Du kan købe alle mulige rapporter for at finde ud af mere om bilens historie , og kun betale for hvad du har brug for. Flere selskaber tilbyder gratis VIN kontrol , og de fleste af dem tilbyder disse kontroller online . Et par ressourcer er blevet fastsat nedenfor.


 • Relaterede artikler


  Hvordan sender jeg en bil fra Sverige til Quebec ?
  hvordan man kan forny min kørekort online
  Californien DMV køreprøve tips
  hvordan man kan købe en nedrivning derby bil
  vinterdæk sikkerhed
  bil ulykker & døsighed
  hvordan man får en ulykke rapport fra Indiana
  hvordan man finder den klassiske bil af dine drømme
  hvordan man lærer at køre i en uge
  hvordan man kan købe en klassisk solstråle