hvordan man kan vide hvad bliver det næste , når der beskæftiger sig med en bilforhandler .

hvordan man kan vide hvad bliver det næste , når der beskæftiger sig med en bilforhandler .

Mit navn er Daniel og jeg har været i bilen forretning for seksten år , otte af disse år som en Sales Manager eller højere . Jeg har lært at overvinde mål og hvordan man omdirigerer forbrugerne til , hvad vi vil have dem til at se på . Jeg vil lade dig ( Consumer ) ind på nogle teknikker og rutine basics at forhandlerne brug i hele købsprocessen
1 .
første Sælger har at befrie den forbruger , og få dem til at sætte deres vagt ned , det er ok så lad ham han er ikke imod dig ( Consumer ) . Det Sælger det meste af tiden har ingen idé om, hvad manden bag glasvæggen vil gøre . Prøv ikke at give for meget information til sælgeren , men lad ham gøre sit job . forbrugeren får yderligere hurtigere denne måde
2
Næste Sælger vil bede dig om at gå ind til . finde ud af tallene og finde ud af, hvordan denne store bil kommer til at koste mere end det forbrugeren tanke . De sælger vil bede om kørekort for at udfylde en formular kaldet Four Square , dette er en fire del form . Øverst til venstre på denne form er for forbrugerens handel i, så nederst til venstre er for udbetaling , så øverst til højre er den pris , og sidste nederst til højre er for betaling .
3 .
Den Sælger vil derefter bede om en tredjedel af prisen som ned betaling , så fortvivl ikke dette er blot en distraktion fra den pris , bør forbrugerne svaret være det beløb, de ønsker at sætte over for deres næste køb , og holde sig til det . Så sælger vil gå videre til betaling del af denne formular . De sælger vil tage den foreslåede 1 /3 ned og fjerne et ciffer , exp . Udbetaling $ 9. 000=Betaling af 900 dollars . Denne del er , hvor forbrugeren normalt freaks , og Sælger vil sige roligt " Dette er kort sigt finansiering " . Dette er ok bare lade sælger vide, hvad du ( forbrugeren) er på udkig efter i betaling . Sælgeren vil nu fortsætte til kredit ca . Sørg for at stoppe ham og lade ham vide, at du (forbrugeren ) vil ikke køre kredit indtil en aftale er afsluttet .
4 .
* Nu starter det sjove , vil lederen sender Sælger tilbage til forbrugeren med en blyant ( forslag) i en forudbetaling og betaling , der ikke vil komme på afstand tæt på forbrugerne vilkår . Dette er for at få forbrugerne betaling tænkning højere . Forbrugeren vil normalt kommentere ned betaling, betalingen , den ene ting, som forbrugeren glemmer er prisen . Dette er, hvordan vi får forbrugeren til ikke at tænke på prisen , men betaling. Efter alle forbrugeren ikke gøre prisen hver måned , de gør udbetalingen . .
5 .
* 5. Det sælger går tilbage til chefen , og nu sender han i en tættere ( Assistant Sales Manager eller ASM for korte ) for at få forbrugeren til at acceptere eller imødegå en mere acceptabelt tilbud . The Closer ( ASM ) vil først lade forbrugeren , hvordan urealistiske krav om betaling derefter vil han vise forbrugeren på papir , hvordan grundlæggende matematik fungerer , exp . 1 +1=2 og 300x6=18000 så vil han anvende denne matematik til forbrugerne købe , og vise forbrugerne , hvordan det hele kommer ud af samme . Jamen det kan man ikke matematik jo tættere vil anvende vil ikke indeholde forbrugerne forudbetaling og normalt sigt vil være forkert .
6 .
Jo tættere nu vil have sælger tage forbruger uden at se på bilen igen , og hvis forbrugeren lader dem, vil de gå på en anden test drev . Dette er for at binde forbrugeren til bilen og få ham /hende til at falde ind under denne æter man går under , når de køber en bil .
7 .
Nu betalinger , pris og udbetaling vil gå ned efter et par frem og tilbage med Sales Manager og Closer . Consumer bare har at være faste og spille forhandlingerne spillet . Hvis forbrugeren holder sig til de oprindelige vilkår og forhandleren vil bøje til forbrugeren krav

gode råd og advarsler


 • . Bemærk: Den bedste aftale er den aftale , du ( Forbruger ) føler er godt . Du behøver ikke at foretage en forhandler tabe penge at gøre en god handel . Hvis du er behandlet godt og ikke behandlet som en skurk forsøger at gøre en forhandler taber penge , så vil $ 10-20 dollars ikke bryde lommen hver måned . Hvis du kommer til et punkt, når du har lyst prisen , betaling og udtrykket er fair derefter acceptere . Sælgeren arbejder hårdt for at gøre dig en acceptabel aftale .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan købe en ny bil
  sikkerhed sikkerhedsseler
  reglerne for sikker kørsel
  Hvordan kan jeg nedskift en honda crf150r ?
  snekaeder brugsanvisning
  hvordan man kan afgøre, hvilken bil for at købe
  tjekliste til en trafiksikkerhedsrevision
  hvordan man kan købe en ny bil : eftermarkedet valg
  hvordan du udskifter de bageste bremser på en Volkswagen Mk4 GTI
  hvordan man skal køre en manuel ’95 Honda Civic